Netmaster cbw 383Z4 vs mercusys MR70X

Köprüye almadan bağlarsan evet modemden de internet alıyorsun.
Kabloyla modeme bağlanan bilgisayara, kablosuz olarak routera bağlanan bilgisayardan remote desktop aracılığıyla bağlanabiliyor muyuz hocam

Kabloyla modeme bağlanan bilgisayara, kablosuz olarak routera bağlanan bilgisayardan remote desktop aracılığıyla bağlanabiliyor muyuz hocam
Tp-Link Archer AX55 modelini aldım. Bridge moda almadan modeme bağlı bilgisayara ulaşabiliyordum. Bridge mode ile kullanıyorum şu an. Modem 192.168.0.1 IP adresi üzerinde. Router 192.168.1.1 üzerinde. Bridge moda almadan önce ikisinide bu şekilde ayarladım. Modem arayüzüne ethernet kablosu ile bilgisayara bağladığımda ulaşabiliyorum. Bridge mode sonrası zaten hiçbir ayar yapılmıyor. Sadece kablosuz bağlantıyı açıp kapatabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Merhaba;

Evde kablonet internet hizmetini CBW383Z4 ün biraz daha genç kardeşi Infinity 401 ile almaktayım. Modemin wifi kalitesizliği ve eski teknoloji oluşu vb sebeplerden ben de modemi bridge mode' a alıp arkasına bir Mercusys MR70X bağladım ama ne yaptım ne ettiysem bir türlü routera yani Mercusys'yi internetin var olduğuna inandıramadım. Modeme direkt bağlı olan sabit ev telefonu, kablonet dijital paket ile bir sorun yaşamıyorum. Bağlantımı Kablonet Müşteri Hizmetlerinden kontrol ettirdim onlar da sorun olmadığını söylediler ama MR70X her şekilde interneti "yok" görüyor...

Infinity 401 ve MR70X in ayarlarında, önemli gördüğüm birçok sayfayı;

adresine yükledim.

Neyi yanlış yaptığım ve nasıl düzeltmem gerektiği konusunda yardımlarınızı rica ediyorum...

Teşekkürler...

Sorun, ilginç bir şekilde kendi kendine çözüldü arkadaşlar...

55. deneyişimde routera kablo ile bağlıyken kurulum adım adım adım hiç sorunsuz gerçekleşti next -> next dedikçe ve sorunsuzca bağlantı oldu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…