NetMaster CBW-700V 2Mbit upload Hızı Desteği

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki ay internet sözleşmem doluyor. Yine uydunet kullanacağım ama 2mbit upload hızı olmasını istiyorum. Yukarıdaki başlıktaki modem 20Mbit download desteği yok, benim de ihtiyacım yok ama 2Mbit upload desteğinin olup olmadığını bilmiyorum.

Uydunet'i arasam bilseler de bilmeseler de yeni modem aldırtmak için bana modem satmaya kalkacaklardır kesin. Onun masrafı da ayda 6 TL. Eğer bu modemin 2Mbit upload yapabiliyorsa modemi değiştirmeyeceğim, download hızı 10Mbit'te kalacak o sorun değil. Aranızda bu modemi kullanan ve 2Mbit upload hızını verebildiğini bileniniz var mı acaba? Cevaplarsanız sevinirim.

Ben kendi soruma cevap vereyim. Belki buna benzer bir soru soracak arkadaş olursa. Cevabı; hayır. Eski modemim 10Mbit ve 1Mbit upload hızından yükseğini desteklemiyor.

Yeni tarifeye geçtim ve yeni modem taktılar, şu anda 25Mbit Download ve 2Mbit Upload hızını kullanıyorum. Bu modem eskisine göre daha verimli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı