Netmaster Infinity 401 yerine internet modemi önerisi

xEraie

Centipat
Daha fazla  
Elimde şu an Netmaster Infinity 401 var, donanımı çok kötü. 3-4 kişi internete bağlanınca direkt yavaşlıyor, paket kaybı falan oluyor. Uygun F/P iş yapacak bir modem geçmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Ben de bir arkadaşım Asus modem kullanıyordu, onun gibi bir şey düşünüyorum.

Elimde şu an Netmaster Infinity 401 var, donanımı çok kötü. 3-4 kişi internete bağlanınca direkt yavaşlıyor, paket kaybı falan oluyor. Uygun F/P iş yapacak bir modem geçmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Ben de bir arkadaşım Asus modem kullanıyordu, onun gibi bir şey düşünüyorum.
Netmaster turksat kablo modem. Yine sadece turksat kablo modem alarak internete erişim sağlayabilirsin.

İnfinity 401 ethernet ile kullanılırsa piyasanın en iyi modemlerinden biridir aslında. Ama maalesef antenleri çok güçsüz olduğu için yan odada bile çekmediği oluyor.

Yapman gereken şey bu modemi güçlü bir yükselticiye bağlamak. Anteni çok iyi ve çok güçlü bir access point alıp bunu Infinity 401'e ethernet ile bağlayarak sorununu çözebilirsin.

Bilgisayarında direkt ethernet bağlantısı çekme şansın varsa bunu yap yoksa tek seçenek dediğim gibi access point.

Netmaster Türksat kablo modem. Yine sadece Türksat kablo modem alarak internete erişim sağlayabilirsin.

Infinity 401 Ethernet ile kullanılırsa piyasanın en iyi modemlerinden biridir aslında. Ama maalesef antenleri çok güçsüz olduğu için yan odada bile çekmediği oluyor.

Yapman gereken şey bu modemi güçlü bir yükselticiye bağlamak. Anteni çok iyi ve çok güçlü bir Access Point alıp bunu Infinity 401'e Ethernet ile bağlayarak sorununu çözebilirsin.

Bilgisayarında direkt Ethernet bağlantısı çekme şansın varsa bunu yap yoksa tek seçenek dediğim gibi Access Point.

Zaten Ethernet ile bağlanıyorum reis telefon PC hepsinde bir sorun var anlamıyorum modem rezalet

Evet o yüzden öneri istiyorum.
Turksat sitesinde H&D NE1611C modem gözüküyor. Bu gayet iyi bir modemdir. Tavsiye ederim.

Yine de modem değiştirmeden önce modeminize en son firmware güncellemesini göndermelerini talep edin. Belki sorununuz bu şekilde düzelebilir ve yeni bir modem almanıza gerek kalmayabilir.

Elimde şu an Netmaster Infinity 401 var, donanımı çok kötü. 3-4 kişi internete bağlanınca direkt yavaşlıyor, paket kaybı falan oluyor. Uygun F/P iş yapacak bir modem geçmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Ben de bir arkadaşım ASUS modem kullanıyordu, onun gibi bir şey düşünüyorum.

Xiaomi AX3000t routerını alıp OpenWrt kur ve modemini köprü moduna alıp routerı Ethernet ile modeme bağla böylece modemin sadece interneti routera aktaran bir kablo görevi görecek yönetim ve Wi-Fi ile interneti dağıtma işini router halledecek.

Türksat sitesinde h&d NE1611C modem gözüküyor. Bu gayet iyi bir modemdir. Tavsiye ederim.

Yine de modem değiştirmeden önce modeminize en son Firmware güncellemesini göndermelerini talep edin. Belki sorununuz bu şekilde düzelebilir ve yeni bir modem almanıza gerek kalmayabilir.

Tamamdır tavsiye için teşekkürler.

Xiaomi AX3000t routerını alıp OpenWrt kur ve modemini köprü moduna alıp routerı Ethernet ile modeme bağla böylece modemin sadece interneti routera aktaran bir kablo görevi görecek yönetim ve Wi-Fi ile interneti dağıtma işini router halledecek.

Hmm sağ ol bu modemi biraz araştırıp bakayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı