Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2019 #1 Ben NetMASTER modem kullanıyorum. Modem arayüz şifresi "password" idi. Fakat ben şifreyi değiştirdiğimi hatırlamama rağmen artık "password" şifresini kabul etmiyor.
Ben NetMASTER modem kullanıyorum. Modem arayüz şifresi "password" idi. Fakat ben şifreyi değiştirdiğimi hatırlamama rağmen artık "password" şifresini kabul etmiyor.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.470 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 21 Mayıs 2019 #2 Modeme fiziksel erişimin varsa direkt olarak resetleyebilirsin. Senden habersiz bir başkası arayüzü şifrelemiş de olabilir.
Modeme fiziksel erişimin varsa direkt olarak resetleyebilirsin. Senden habersiz bir başkası arayüzü şifrelemiş de olabilir.