Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 30 Ocak 2025 #1 Dostlar internet bağlı ama hiç bir siteye giremiyorum, oyun oynayamıyorum. Telefondan internete bağlandığımda sınırlı bağlantı yazdığını gördüm. Nasıl çözebilirim bu durumu? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
Dostlar internet bağlı ama hiç bir siteye giremiyorum, oyun oynayamıyorum. Telefondan internete bağlandığımda sınırlı bağlantı yazdığını gördüm. Nasıl çözebilirim bu durumu?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.792 Çözümler 70 Yer İzmir 30 Ocak 2025 #2 Modem ışıkları sabit yeşil yanmıyorsa çağrı merkezini arayıp kayıt oluşturun. Sabitse modemi resetlemeyi deneyin.
Modem ışıkları sabit yeşil yanmıyorsa çağrı merkezini arayıp kayıt oluşturun. Sabitse modemi resetlemeyi deneyin.
Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 30 Ocak 2025 #3 magicspears dedi: Modem ışıkları sabit yeşil yanmıyorsa çağrı merkezini arayıp kayıt oluşturun. Sabitse modemi resetlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hepsi sabit yeşil resetledim gene aynı.
magicspears dedi: Modem ışıkları sabit yeşil yanmıyorsa çağrı merkezini arayıp kayıt oluşturun. Sabitse modemi resetlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hepsi sabit yeşil resetledim gene aynı.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.792 Çözümler 70 Yer İzmir 30 Ocak 2025 #4 Merhabaaa dedi: Hepsi sabit yeşil resetledim gene aynı. Genişletmek için tıkla... Çağrı merkezini arayıp destek almanız daha yararlı olur. Belki sinyal sorunu olabilir hattınızda.
Merhabaaa dedi: Hepsi sabit yeşil resetledim gene aynı. Genişletmek için tıkla... Çağrı merkezini arayıp destek almanız daha yararlı olur. Belki sinyal sorunu olabilir hattınızda.