NetMASTER UyduNET 802.11N modunu kapatma isteği

Emre ERÇ

Hectopat
Daha fazla  
İnternetim yavaşlamıştı Müşteri hizmetini aradım ama 802.11n modunu kapat dediler ve kontrol kanalı degiştirdiler. Neden 802.11n modunu kapattı internetten araştıdım 802.11n modu zarardan çok yararı varmış. Bir de internete nasıl hızlandırılır? Netmaster Uydunet için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef verdiğin bilgiler eksik. Şehir ve muhit, kullandığın paket, internete nasıl bağlandığın(ethernet/wifi), speedtest sonuçlarını belirtmen gerekirdi. Bunları detaylıca yazarsan, daha yardımcı olunabilir. Bende o ayar otomatik bu arada.

Kardeş sende kontrol kanalı en ve bulundugun yerde kablosuz ap tarama yaparmısın senin çevrende modemler hangi kanalı kullanıyor

Konya selçuklu 50gb teledünya ve internet 25mbps internete wifi ile baglanıyom Hız testi download 24.87 Upload 1.97

Hız testi yüksek ama birşey indirmeye calısıyom cok yavaş indiriyor ve video izlenmiyo

Netmaster'ın kablosuz erişim performansını ne yaptıysam düzeltemedim. Sonunda Netmaster'ı bridge moduna alıp TP-Link Archer 9'un WAN portuna bağladım ve çok rahat ettim. Eğer imkanınız varsa size de bu tip bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Netmaster'ı bridge moduna almadan DHCP, Firewall, WiFi gibi tüm hizmetleri de kapatmakta fayda var.

Öncelikle testi bilgisayardan ve ethernet portundan bağlayarak yap derim. Sorunun kaynağını bulduğun zaman, çözümü daha kolay olur. Uydunet modemlerin Wifi gücü düşük. Ben Router kullanıyorum ve kablosuz ağa oradan bağlanıyorum. Ayrıca DNS sorunları da olabiliyor.

Sorunum düzeldi kontrol kanalı 8di 8de cok kişi varmış modeme reset attım düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…