Netsipariş.com güvenilir mi?

Cryptic

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Electronic Hardware Design Engineer
Teknofiyat ile aradığım ürünlerin en ucuzunun bu sitede olduğuna çok sık denk gelir oldum. Netsipariş.com'dan alışveriş yapanınız var mı? Sorun yaşayanınız ya da hakkında bilgi sahibi olanınız var mı? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler. @MF

Ordan sitenin güvenilir olup olmadığını öğrenemem. Her mağaza ile sorun yaşayan illa ki oluyor. Mesela Hızlıal.com için şikayetlere baktım. Bir sürü şikayet yazmışlar. Halbuki ben de dahil olmak üzere bir çok kişi Hızlıal.com'dan ürününü sorunsuz bir şekilde teslim almıştır. Ordaki şikayetleri yalanlamıyorum. Hepsi bile doğru olabilir. Benim esas sorum, Netsipariş.com güvenilir mi?

Selamlar. Birkaç gün önce Canon Pixma G3400 yazıcı tarayıcı ürününü aldım, hiçbir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri sağolsun baya ilgili davrandılar. Bu arada belki yeni alışveriş yapmak isteyen birileri olur buradan, şöyle bir durum var arkadaşlar. Sitelerine üye olup, ürün detay sayfasındaki "TEKLİF İSTE" butonuna basarak, talep edilen ürünlerin üyeye özel fiyatı istenebiliyor ve baya iyi oluyor fiyat konusunda bu durum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı