NetSpeed 1 haftadır evrakları göndermedi

Katılım
17 Ekim 2013
Mesajlar
5.495
Makaleler
65
Çözümler
51
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Türk Telekom taahhüdümüz bitince yenilemek yerine NetSpeed'e geçmeye karar verdik. Abim başvuruyu yaptı fakat 1 haftadır abimin e-posta adresine evraklar hala gelmedi.

Evraklar ne zaman gönderilir veya ne yapmam gerekiyor?
 
Bende 2 gün önce görüştüm maile anında geldi evraklar. Spam kutusunu filan kontrol et istersen.
 
Netspeed müşteri hizmetlerini arayarak sorabilirsin.
0850 800 5 800
Bu arada referans sistemi ile aylık 5 TL indirim kodu var. Kullanacaksanız kendi kodumu verebilirim.
 
NetSpeed müşteri hizmetlerini arayarak sorabilirsin.
0850 800 5 800
Bu arada referans sistemi ile aylık 5 TL indirim kodu var. Kullanacaksanız kendi kodumu verebilirim.
İyi o zaman, kullanabilirim. Aylık 5 TL indirim de iyi olur. Zaten 66 TL'lik bir pakete geçeceğim, üstüne 5 TL indirim iyi olur.
Teşekkür ederim, büyük ihtimalle bunu yapacağım.
 
İyi o zaman, kullanabilirim. Aylık 5 TL indirim de iyi olur. Zaten 66 TL'lik bir pakete geçeceğim, üstüne 5 TL indirim iyi olur.

Teşekkür ederim, büyük ihtimalle bunu yapacağım.
Aradığınız zaman kampanyadan yararlanmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Kodum: YYV4XM

Teşekkürler
 
Ben bu servis sağlayıcıyı 1 yıldır kullanıyorum, alt yapınız iyi ise kendileri de çözüm konusunda oldukça hızlılar. Şu ana kadar çok memnunum. İşini bilen IT Uzmanları olduğunu düşünüyorum.
 
Şahsım adına söylüyorum, 10 yıl Türk Telekom’da çalışıp 13 yıl boyunca da Türk Telekom kullandım. Bu süre zarfında öğrendiğim tek bir şey varsa o da Türk Telekomun kullanılmaması gerektiğidir. Netspeed VDSL portunun olduğunu söyleyip 35 MBPS hızı 76 TL’ye vereceğini söylüyor. Türk Telekom’un ise bu hızı alabilmen için fazla ödeme yapman gerek politikasını bildiğim için veda vaktinin geldiğini düşünüyorum.

Aklınız da bulunsun diye söylüyorum, farklı ISS firmaları alt yapıyı Türk Telekomdan alıp size daha fazla hız verebilir, çünkü Türk Telekom bunun için sizden fazla para talebinde bulunuyor. Diğer ISS firmaları ise rekabete katılabilmek için daha iyi interneti daha uygun fiyata sunabilir.

Tıpkı mobil hatlarda Türk Telekom’un Vodafone ve Türkcell gibi firmalardan daha uyguna tarife verdiği gibi. Abone sayısı ne kadar az ise hizmet o kadar daha ucuz ve daha çok olur.

Tabi bu dediklerim her ISS firması için geçerli değil.
 
Aradığınız zaman kampanyadan yararlanmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Kodum: YYV4XM

Teşekkürler
Koddan yararlanamadım çünkü evrakları elle gönderince abimler işleri halletti ve ben abimlere bu koddan bahsetmedim. Ama önemli değil, en azından artık daha az para vereceğiz

NetSpeed'e geçişim nihayet tamamlandı. Bu da hız testi;

Kullandığım paket Net Avantaj (16 Mbps) paketi. Ayrıca en sevdiğim Minecraft sunucusu olan Hypixel'de de ilk defa 140 ms ping gördüm;

Daha önceden en düşük 142 ms falan görmüştüm. Kesinlikle NetSpeed, Ping konusunda daha verimli.
 
Hayırlı olsun öncelikle

Başka bir kod kullanmadıysanız müşteri hizmetlerini arayıp kullanabilirsiniz. Ben de öyle yapmıştım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…