NetSpeed abonelik iptali

Vallahi dilekçeyle yolladım ben, bakalım dönüş yaparlarsa formu doldururum. Ne uğraştırdı lanet firma...

Konu ile biraz alaksız olacak hocam ama Superonline'ı önermem.

Konu ile biraz alakasız olacak hocam ama Superonline'ı önermem.
Neden önermezsiniz? Hocam oturduğum yerde Superonline Fiber altyapısı var. NetSpeed kullanıyordum ve VDSL. 25 Mbps internet geliyordu 261 TL ödüyordum. Şimdi 50 Mbps Fiber'e geçiş yaptım, ilk 3 ay fatura ödemeyeceğim, sonrasında 340 TL olacak. Hem daha ekonomik hem de daha iyi bir internet. Bugün başvuru yaptım, başvurudan 1 saat sonra gelip bağladılar.

Zaten öğrenci evinde kalıyorum, oyun falan oynamıyorum sıradan bir internet işimi görüyor.

Vallahi dilekçeyle yolladım ben, bakalım dönüş yaparlarsa formu doldururum. Ne uğraştırdı lanet firma...

Hocam bende yeni iptal ettirdim dilekçe doldurup göndermek eskiden di şimdi arayıp iptal etmek istediğini söyleyince senin adına hazır dilekçe gönderiyorlar çıktısını alıp sadece tarih ve imza atıp kimlik fotokopisini tarayıcıdan veya telefonun lens ile tarayıp mail ile gönderiyorsun.

Önermeme sebebim kötü routingler DNS yasakları VPN yasakları falan eğer oyun için kullanmayacaksanız çok sıkıntı yaratmaz.

Önermeme sebebim kötü routingler, DNS yasakları, VPN yasakları falan eğer oyun için kullanmayacaksanız çok sıkıntı yaratmaz.
Oyun da oynuyorum ama bir problem yaşamadım. Her türlü NetSpeed'e göre daha iyi değerler alıyorum. Onun dışında gündelik kullanıcıyım, bir problemini görmedim.

Kullandığım NetSpeed, VDSL idi. Paketim 35 Mbps olmasına rağmen bina içi kablolama kalitesinden dolayı modeme ancak 25 Mbps hız geliyordu. Dediğim gibi öğrenci evindeyim ve gündelik işler için kullandığım için umurumda değil. Oyunlarda da ara sıra ping artışı oluyordu. Turkcell Fiber ve 50 Mbps. Ping de düştü.

Fiyat olarak da daha ekonomik oldu. NS'de 261 TL ödüyordum, bunda 3 ay fatura ödemeyip geri kalanı 340 TL ödeyeceğim. Zaten yüksek ihtimal Haziran ayınca iptal ettireceğim, taşınma olayım olabilir.

@mydonesse @Caner Uncu mail yolladıktan sonra herhangi bir dönüş aldınız mı arkadaşlar? Hiçbir şey yazmadılar ne zaman iptal olacak onu da bilmiyorum.

@mydonesse @Caner Uncu mail yolladıktan sonra herhangi bir dönüş aldınız mı arkadaşlar? Hiçbir şey yazmadılar ne zaman iptal olacak onu da bilmiyorum.

Hocam ben sabah iptal maili gönderdim aynı gün içinde telefona son fatura hesaplanmış şekide iptal olmuştur diye mesaj geldi, maili geç saatte gönderdiysen mesai saatleri dışında olduğu için ertesi güne kalmış olabilir.

Müşteri hizmetlerini aradım, belgeleri kontrol etti sonra 2-7 iş günü içinde iptal olur dedi. Bu kadar. Henüz hiçbir dönüş sağlanmadı ama, bekliyorum hâlâ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…