NetSpeed alınır mı?

Noxtier

Hectopat
Daha fazla  
Ben Türk Telekom'dan NetSpeed'in speedmax kampanyasına geçmek istiyorum sizce NetSpeed güzel midir geçmemi tavsiye eder misiniz?

Nedir bilmiyorum, ama daha hızlı internet sunuyor diyorlarsa geçmenizi tavsiye etmem. Bir TT kullanıcısı olarak.

Online oyunlarda packet loss ' a önem vermiyorsan girebilirsin. Alt yapına bağlı olarak verdikleri hizmet kalitesi değişiyor.

Ben Türk Telekom'dan NetSpeed'in speedmax kampanyasına geçmek istiyorum sizce NetSpeed güzel midir geçmemi tavsiye eder misiniz?

TT'den olabildiği kadar uzak durmanızda yarar var. Büyük şehirlerde Turkcell Superonline ya da Kablonet gibi firmaların altyapısı güzel oluyor. Ben Kablonet kullanıcısıyım. Oyunlarda 20-50 ping arasında gidip geliyorum. Hızım 100 MB, uploadım 4.60-5 gibi değerlerde geziyor. Tavsiye ederim. Speedtest'ten bir görüntüyü eke bırakıyorum inceleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• resim_2021-05-20_164554.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 154
Nedir bilmiyorum, ama daha hızlı internet sunuyor diyorlarsa geçmenizi tavsiye etmem. Bir TT kullanıcısı olarak.
Ben TÜrk Telekom da 90 a yakin para oduyorum 2-3 upload 7 dowland aliyorum Ama netsped 86tl ye 35 dowlan 6upload var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…