NetSpeed alınır mı?

Mon oyun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İnternet'e gezinirken böyle bir paket buldum: Netspeed - Limitsiz Mutluluk. Sizce oyunlardaki ping değerleri nasıldır? Kullananlar varsa deneyimlerini yazabilirler.

Tek başıma kullanıcam 100 bana çok bile
Ben fiber 100 Mbps kullanıyorum, ping olarak biraz sorun çıkabiliyor arada. @Eren AK daha detaylı bilgi verebilir.
Benim altyaspım çok iyi modemide hemen yanıma koyacağım istediğim 50 nin altı ping

Tek başıma kullanacağım 100 bana çok bile.

Günlük kullanım anlamında sorun çıkmaz fakat yayın açmak gibi bir niyetiniz var ise pek memnun etmeyebilir. TurkNet'e bakabilirsiniz güzeldir.

Ben Netspeed'den 35 Mbps 5 Upload alıyorum 90 lira ödüyorum. Ping değerlerinde problem yok. Kopma problemleri de yaşamadım.
Denizli'den Valorant'da İstanbul'da 22 ping alıyorum, Frankfurt'ta 65 ping alıyorum. CS'de 68 ile 76 arası değişiyor genelde.
Müşteri hizmetleri de bayağı iyi açıkçası.
Ek olarak kotaya dikkat edin. 100 GB geçtiğinizde her 1 GB için 50 kuruş 86 TL'ye ulaşınca sınırsız yazıyor. Yine normal paketten iyi açıkçası.
Eğer bu pakete geçebiliyorsam ben de geçeceğim. Müşteri hizmetleri ile konuşmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…