Netspeed alınır mı?

Daha fazla  
Daha önce yasaklı firmayı kullanıyordum, yaklaşık 3 gündür falan inanılmaz kesinti var. Netspeed'e geçiş yapmayı düşünuyorum, mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri desteğini seviyorum. İnternet çekim hızından da memnunum. Ben öneriyorum.

Daha önce yasaklı firmayı kullanıyordum, yaklaşık 3 gündür falan inanılmaz kesinti var. Netspeed'e geçiş yapmayı düşünuyorum, mantıklı mıdır?

@Benjamin the Ferel hocamın da dediği gibi müşteri hizmetleri iyi. Hızlıca bağlanıyorsunuz genelde. Ve bazı ISS'lere kıyasla daha bilgili ve anlayışlılar. Kopma, hız gibi bir problemim hiç olmadı Netspeed kaynaklı.

Bence uğraşma, direk Türk Telekom al geç.
Netspeed de TT üzerinden hizmet veriyor zaten. En azından 18 ay bağlamıyorlar adamı. Reklam değil amacım ama TT'nin tutumu hoş değil.

Abi TT'den ağzım çok yandı taahhütlü bir firmaya geçeceğime kolumu keserim gibi ya

teşekkür ederim hocam
Taahhüt olması senin lehine. Fiyat sabit durur. Enfilasyondan etkilenmezsin.

Taahhüt olması senin lehine. Fiyat sabit durur. Enfilasyondan etkilenmezsin.
Netspeed'de de sabit fiyat garantisi var. Evet taahhüt genel olarak iyi, telefon hattım faturalı mesela. Ama internet konusunda biraz mesafeli olmak lazım. Sorun çıkarmaya başlarsa da çıkamazsın işin içinden. 12-18 ay bağlanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…