Merhaba benim kuzenim Türk Telekom internet aldı çok yavaş olduğu için şikayet ediyor. 1 yıllık sözleşme yaptı sözleşmesi bitince değiştirecek. Ona Netspeed önermeyi düşünüyorum. Hem ucuz hem AKK yok.
Onun yerine Türknet'i öneririm. Hem 1 ay bedava internet hemde indirimli modem veriyorlar ayrıca bence yurt dışı çıkışları vs. bence Netspeed'den daha iyi. Ancak bazısı da Türknetin Müşteri Hizmetlerinden memnun değil
Onun yerine Türknet'i öneririm. Hem 1 ay bedava internet hemde indirimli modem veriyorlar ayrıca bence yurt dışı çıkışları vs. bence Netspeed'den daha iyi. Ancak bazısı da Türknetin Müşteri Hizmetlerinden memnun değil
Netspeed iyidir güzeldir ama oyunlarda ping sizin için önemliyse geçmeyin. Türk Telekom'da iken 45 50 aldığım CS:GO sunucusunda Netspeed'de 60 70 arası değişiyor.
Netspeed iyidir güzeldir ama oyunlarda ping sizin için önemliyse geçmeyin. Türk Telekom'da iken 45 50 aldığım CS:GO sunucusunda Netspeed'de 60 70 arası değişiyor.
Hocam CS:Go'da 60-70 pingi hatta daha fazlasını Superonline Fiber ile alıyordum. Eylül'de NetSpeed VDSL geçmeyi düşünüyorum. Ping konusunda benim için herhangi bir fark olmadığını duymak hoşuma gitmedi değil