Netspeed aşırı düşük hız veriyor

BTK'nın yalancısıyım hocam, "İSS Değiştirilemeyen Durumlar Yeni başlayan aboneliğinizin üzerinden 3 ay geçmemiş ise, farklı bir servis sağlayıcıya geçiş yapamazsınız. Çünkü yeni üyeliklerde, üyeliğin başlangıcından itibaren üç ay o sağlayıcıyı kullanmanız gerekmektedir. Bir yıl içinde en fazla 4 kez servis sağlayıcı değiştirebilirsiniz."

2022 yazından beridir kullanıyorum.
O zaman sorun yok hocam.

Değil, 3 ay beklemek zorundasın. 3 ayda bir ISS değiştirebilirsin.
6 değil mi? 6 aydan erken çıkarsan kurlum ücretini yansıtıyorlar diye biliyorum(gerçi geçiş yaptığımızda kurulum hizmeti almıyor olmamız lazım her şey hazır zaten).

6 değil mi? 6 aydan erken çıkarsan kurlum ücretini yansıtıyorlar diye biliyorum(gerçi geçiş yaptığımızda kurulum hizmeti almıyor olmamız lazım her şey hazır zaten).
Kurulum yaptırarak abonelik başlattıysanız geçerli o, taşıyarak geldim, taşıyarak gidiyorum burada ücret söz konusu değil. O yüzden öyle bir şey olamaz hocam.

Netspeed amatör çapta kurulmuş bir sirket zaten. Çok fazla profesyonellik beklemeyin hocam

Neyse millenicoma geçtim orda normal hızımı alabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…