A Alikiraz16 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #1 Netspeed'e aradım konuştum. Maile sözleşmeyi gönderdiler. Bu sözleşmenin yanında T.C. Kimlik fotokopisini de göndermem gerekiyor mu? Dikkat etmem gereken başka bir şey var mı?
Netspeed'e aradım konuştum. Maile sözleşmeyi gönderdiler. Bu sözleşmenin yanında T.C. Kimlik fotokopisini de göndermem gerekiyor mu? Dikkat etmem gereken başka bir şey var mı?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #2 Evet T.C kimlik arkalı önlü gerek, 3 kağıt olması gerek biri ev hattın varsa dolduruyon yoksa boş bırakıyon diğer 2'sini doldurcan.
Evet T.C kimlik arkalı önlü gerek, 3 kağıt olması gerek biri ev hattın varsa dolduruyon yoksa boş bırakıyon diğer 2'sini doldurcan.
A Alikiraz16 Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #3 Zyplux dedi: Evet T.C kimlik arkalı önlü gerek. Genişletmek için tıkla... Hem buraya atıp hem de belgelerle mi yolluyayım? Gerek var mı buraya yüklemeye? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 59,6 KB · Görüntüleme: 74
Zyplux dedi: Evet T.C kimlik arkalı önlü gerek. Genişletmek için tıkla... Hem buraya atıp hem de belgelerle mi yolluyayım? Gerek var mı buraya yüklemeye?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #4 Alikiraz16 dedi: Hem buraya atıp hem de belgelerle mi yolluyayım? Gerek var mı buraya yüklemeye? Genişletmek için tıkla... Oraya gerek yok kargo ile gönderirsin belgelerle birlikte, onlar otomatik her şeyi yapıyor önceki internetini iptal ediyorlar.
Alikiraz16 dedi: Hem buraya atıp hem de belgelerle mi yolluyayım? Gerek var mı buraya yüklemeye? Genişletmek için tıkla... Oraya gerek yok kargo ile gönderirsin belgelerle birlikte, onlar otomatik her şeyi yapıyor önceki internetini iptal ediyorlar.
mayko33 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #5 Netspeed sözleşmesinde fiyat bilgisi yok. İmzaladım. Yırttım. İlk ay 2 milyon fatura yollasa, yollar.
Netspeed sözleşmesinde fiyat bilgisi yok. İmzaladım. Yırttım. İlk ay 2 milyon fatura yollasa, yollar.
Çağrı SANSAR Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 3.221 Çözümler 2 Yer Tokat Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen5 5600 - ID-Cooling SE 214-XT Anakart: Asus TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi II Ram: XPG Spectrix D41 TUF RGB 2x8 3200 MHz Ssd: Kingston KC3000 2 TB M.2 - WD SN570 Blue 500 GB M.2 Ekran Kartı: Asus Dual RX 6700XT Kasa: Asus TUF Gaming GT301 PSU: Asus TUF Gaming 650 Watt 80+ Bronze Monitör: ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #6 mayko33 dedi: Netspeed sözleşmesinde fiyat bilgisi yok. İmzaladım. Yırttım. İlk ay 2 milyon fatura yollasa, yollar. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sığ bir düşünce. Öyle bir şey olabilir mi? Yasal bir kurum, her şeyi belli. Niye böyle bir şey yapma gereği duysunlar? İlk ay 2 TL geldi, 2.ay 59 TL geldi. Milyon fatura yolladılar be!
mayko33 dedi: Netspeed sözleşmesinde fiyat bilgisi yok. İmzaladım. Yırttım. İlk ay 2 milyon fatura yollasa, yollar. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sığ bir düşünce. Öyle bir şey olabilir mi? Yasal bir kurum, her şeyi belli. Niye böyle bir şey yapma gereği duysunlar? İlk ay 2 TL geldi, 2.ay 59 TL geldi. Milyon fatura yolladılar be!
alldreams Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 546 10 Mayıs 2022 #7 mayko33 dedi: Netspeed sözleşmesinde fiyat bilgisi yok. İmzaladım. Yırttım. İlk ay 2 milyon fatura yollasa, yollar. Genişletmek için tıkla... Sözleşmede fiyat mı olur ?
mayko33 dedi: Netspeed sözleşmesinde fiyat bilgisi yok. İmzaladım. Yırttım. İlk ay 2 milyon fatura yollasa, yollar. Genişletmek için tıkla... Sözleşmede fiyat mı olur ?
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 10 Mayıs 2022 #8 mayko33 dedi: Netspeed sözleşmesinde fiyat bilgisi yok. İmzaladım. Yırttım. İlk ay 2 milyon fatura yollasa, yollar. Genişletmek için tıkla... Hangi sozlesmede fiyat gordunuz acaba? Sozlesmede alacaginiz paketi isaretliyorsunuz ve imza atiyorsunuz. Zihniyete bak.
mayko33 dedi: Netspeed sözleşmesinde fiyat bilgisi yok. İmzaladım. Yırttım. İlk ay 2 milyon fatura yollasa, yollar. Genişletmek için tıkla... Hangi sozlesmede fiyat gordunuz acaba? Sozlesmede alacaginiz paketi isaretliyorsunuz ve imza atiyorsunuz. Zihniyete bak.