TMS Decapat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 444 Çözümler 2 10 Ocak 2019 #91 RealOmer dedi: Hay değerlerine nerden bakıyoruz ve ne kadar hız alacağımızı nereden öğreniyoruz ? Genişletmek için tıkla... Hocam bununla ilgili baya konu açılmıştı. İncelemenizi tavsiye ederim. Tek bir faktör yok
RealOmer dedi: Hay değerlerine nerden bakıyoruz ve ne kadar hız alacağımızı nereden öğreniyoruz ? Genişletmek için tıkla... Hocam bununla ilgili baya konu açılmıştı. İncelemenizi tavsiye ederim. Tek bir faktör yok
Vasc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #93 TMS dedi: Hat değerleriniz iyi netspeed arayıp hızınızı 76 mbps ye çekmelerini söyleyin. Genişletmek için tıkla... Şuan 76 Mbps değil mi zaten ?
TMS dedi: Hat değerleriniz iyi netspeed arayıp hızınızı 76 mbps ye çekmelerini söyleyin. Genişletmek için tıkla... Şuan 76 Mbps değil mi zaten ?
TMS Decapat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 444 Çözümler 2 10 Ocak 2019 #94 Vasc dedi: Şuan 76 Mbps değil mi zaten ? Genişletmek için tıkla... Hatta görünen değerler maksimum alabileceğiniz bağlantı değerleri ile ilgili. Kendilerinin size tanımladıkları 24 mbps ise 76 mbps alamazsınız
Vasc dedi: Şuan 76 Mbps değil mi zaten ? Genişletmek için tıkla... Hatta görünen değerler maksimum alabileceğiniz bağlantı değerleri ile ilgili. Kendilerinin size tanımladıkları 24 mbps ise 76 mbps alamazsınız
Vasc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #95 TMS dedi: Hatta görünen değerler maksimum alabileceğiniz bağlantı değerleri ile ilgili. Kendilerinin size tanımladıkları 24 mbps ise 76 mbps alamazsınız Genişletmek için tıkla... İnternete bağlandım sonunda. Fakat dediğiniz gibi internet 20-22 Mpbs arası geziyor, arayıp görüşmem mi gerekli ?
TMS dedi: Hatta görünen değerler maksimum alabileceğiniz bağlantı değerleri ile ilgili. Kendilerinin size tanımladıkları 24 mbps ise 76 mbps alamazsınız Genişletmek için tıkla... İnternete bağlandım sonunda. Fakat dediğiniz gibi internet 20-22 Mpbs arası geziyor, arayıp görüşmem mi gerekli ?
TMS Decapat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 444 Çözümler 2 10 Ocak 2019 #96 Vasc dedi: İnternete bağlandım sonunda. Fakat dediğiniz gibi internet 20-22 Mpbs arası geziyor, arayıp görüşmem mi gerekli ? Genişletmek için tıkla... Ortada bir sorun var. Bu sorunu çözecek kişilerin bundan haberi yoksa bu sorunu kim çözecek? Arayın sorununuzu çözdürün
Vasc dedi: İnternete bağlandım sonunda. Fakat dediğiniz gibi internet 20-22 Mpbs arası geziyor, arayıp görüşmem mi gerekli ? Genişletmek için tıkla... Ortada bir sorun var. Bu sorunu çözecek kişilerin bundan haberi yoksa bu sorunu kim çözecek? Arayın sorununuzu çözdürün