Netspeed Başvuru Süreci ve Performansı

Ekip eve gelmiyor. SMS ile gelen şifreyi modemde girin. DSL ışığınız varsa ve internete giremiyorsanız modem resetleyip baştan kurun. DSL ışığınız gitti ise müşteri hizmetlerini arayın ve arıza kaydı oluşturun. Böyle bir durum muhtemelen vdsl geçişiniz tamamlanmış fakat santral portunuzu henüz ayarlamamasından kaynaklanır.

Hocam adsl internet kullanıyordum. Altyapımın türü VDSL2 ve 76 Mbps'i kadar destekliyordu. Bugün modemi resetledim ve şimdi 24 oldu birden. Üstelik NetSpeed'e de giriş yapamıyorum. Baya sıkıntılı geçti bu gün ne yapacağım hakkında fikrim yok.

Aktivasyon ücreti bir ay mı ödenir yoksa her ay mı ? (6 aylık abine değiliz).
Bide sen telekomdan biri geldi dedin ve bağlantıları yaptın dedin ama sonra yine bağlantıyı kendim yaptım dedin açıklarmısın.

Bağlantıyı kendim yapmadım. Ankastre bağlantısını elektrikçi yaptı. Aktivasyonu ilk ay faturanızla ödeyip, daha ödemiyorsunuz başka bir şey.
Aktivasyon kodu geldi ama elektrikçi çağırmam gerek dediniz o ne için.

Hat değerlerini atar mısın. Hat değerleri modem arayüzde veya günlükte görünür.

Hat değerleriniz iyi netspeed arayıp hızınızı 76 mbps ye çekmelerini söyleyin.
Hay değerlerine nerden bakıyoruz ve ne kadar hız alacağımızı nereden öğreniyoruz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…