Netspeed çöktü mü?

Arkadaşlar sorun IP adresleri ile ilgili. VPN kullanın sorun çözülüyor. Şimdilik çözüm bu.
nasıl yani ? vpn derken chrome eklentilerinden bahsetmiyorsun sanırım daha genel bir program kullanırsak çözülüyor mu ?

Eklenti öncesi hız testi 200 kb altı iken chrome vpn eklentisi açtım

1751048658530.png

nasıl yani ? vpn derken chrome eklentilerinden bahsetmiyorsun sanırım daha genel bir program kullanırsak çözülüyor mu ?

Eki Görüntüle 2522149
Kaliteli VPN kullanırsan daha iyi olur. Ben ProtonVPN kullanıyorum. Hız testinde ikiside aynı çıkıyor fakat görünürde fark çok.

Eki Görüntüle 2522149
Kaliteli VPN kullanırsan daha iyi olur. Ben ProtonVPN kullanıyorum. Hız testinde ikiside aynı çıkıyor fakat görünürde fark çok.

Millenicom geçiş yapıyorum yarın o haldeyse :) Hocam sizde de internet sitesi çökük mü acaba ? hiçbir şeylerine ulaşılmıyor da :)
Ben milleniye 2 kez şans verdim ama maalesef olmadı sürekli bir sıkıntı çıkıyordu. Netspeed bence en iyisiydi bu zamana kadar iyi idare etmişti ama maalesef bu son olayda sıvadılar.
Ben tekrar Turknet deneyeceğim bakalım bu kez nasıl bir deneyim olacak.

3 gün önce geçtim Millenicom'dan netspeede😀. Türkiye'de internet haram.

Maalesef adamlar 10 g internete geçti biz daha olmayan 100 Mbps internetle ugrasıyoruz.

2.5 Sene oldu netspeed geçeli o süreden bu süre zarfına 2 belki 3 defa olmuştur ama müşteri hizmetlerine vs ulaşılabiliyordu şimdi ne siteleri aktif ne müşteri hizmetleri :) Pılı pırtılarını toplayıp kaçtılar mı ne oldu bir gecede :D
Hocam iyi günler iyi akşamlar, biraz zaman geçmiş üzerinden ama ben müşteri hizmetleriyle iletişim kurabildim.

Kırmızı ile işaretlediğim numarayı aramanız gerekiyor, mavi ile işaretlediğim numarada problem var.

Bende 3 aydır netspeed kullanıcısıyım, bir kez kesildi sadece.

Ben milleniye 2 kez şans verdim ama maalesef olmadı sürekli bir sıkıntı çıkıyordu. Netspeed bence en iyisiydi bu zamana kadar iyi idare etmişti ama maalesef bu son olayda sıvadılar.
Ben tekrar Turknet deneyeceğim bakalım bu kez nasıl bir deneyim olacak.
Hocam bence netspeed de 1 hafta daha kalın, şahsen milleni, türk telekom kullanmış birisi olarak netspeed in müşteri hizmetlerinin eline hiç bir iss su dökemez.

Daha 5 dakika önce müşteri hizmetlerini aradım, "2 saattir abonelerimizden bir şikayet geri bildirimi almadık fakat siteye de saldırının bittiğiyle alakalı bir girdi yapılmadı, şu an rekabetçi oyunlarda problem yaşayacağınızı düşünmüyorum" tarzı bir konuşma yaptı bana müşteri hizmetler ve saat gece 00:26. Her zaman ulaşılabiliyor, bu müthiş bir destek bence.

Tabii bu son yaşanan olay aşırı tatsız, ilk defa başıma geldi, ben cuma gününe kadar bekleyeceğim, problem devam ederse ki bende hiç problem olmadı sadece salı günü bir kesinti yaşamıştım o kadar, millenicom a geri döneceğim.

Dosya Ekleri

• nspd.png
    nspd.png
    46,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Hocam iyi günler iyi akşamlar, biraz zaman geçmiş üzerinden ama ben müşteri hizmetleriyle iletişim kurabildim.

Kırmızı ile işaretlediğim numarayı aramanız gerekiyor, mavi ile işaretlediğim numarada problem var.

Bende 3 aydır Netspeed kullanıcısıyım, bir kez kesildi sadece.

Hocam bence Netspeed de 1 hafta daha kalın, şahsen Milleni, Türk Telekom kullanmış birisi olarak Netspeed'in müşteri hizmetlerinin eline hiçbir ISS'su dökemez.

Daha 5 dakika önce müşteri hizmetlerini aradım, "2 saattir abonelerimizden bir şikayet geri bildirimi almadık fakat siteye de saldırının bittiğiyle alakalı bir girdi yapılmadı, şu an rekabetçi oyunlarda problem yaşayacağınızı düşünmüyorum" tarzı bir konuşma yaptı bana müşteri hizmetler ve saat gece 00:26. her zaman ulaşılabiliyor, bu müthiş bir destek bence.

Tabii bu son yaşanan olay aşırı tatsız, ilk defa başıma geldi, ben cuma gününe kadar bekleyeceğim, problem devam ederse ki bende hiç problem olmadı sadece salı günü bir kesinti yaşamıştım o kadar, Millenicom'a geri döneceğim.

Hocam 444 ile başlayan numara sorunlu büyük ihtimal geçen hafta geçtim aklımda birkaç soru için arayacaktım ama ulaşadım orada, 0850 ile başlayanı arayınca hemen ulaştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı