Netspeed çöktü mü?

Harbiden çöktü galiba çünkü internet sitelerine dahi giremiyorum. Bağlantı zaten yok saatlerdir.

3 aydır eziyet çekiyorum. düzelsin direkt başka sağlayıcıya geçicem. paket kaybıdır pingtir bıktım.
Ben üç yıldır kullanıyorum pek sıkıntı yaşamadım. Bu tip genel hariç.

3 aydır eziyet çekiyorum. düzelsin direkt başka sağlayıcıya geçicem. paket kaybıdır pingtir bıktım.
Tek bende var sanıyordum bunlar, wifi ile alakalı falandır dedim. Belliydi buraya çıkacağı, comnet mi olacak bu işin sonu :/

Tek bende var sanıyordum bunlar, wifi ile alakalı falandır dedim. Belliydi buraya çıkacağı, comnet mi olacak bu işin sonu :/
Olmasın lütfen. Daha bu sabah statik IP adresi aldım. Lütfen sonu böyle olmasın.

Olmasın lütfen. Daha bu sabah statik IP adresi aldım. Lütfen sonu böyle olmasın.
Ne güzel uygun fiyata kullanıyorduk yahu, 2 senedir bir iki ufak sıkıntı dışında gayet iyidi. Ama son bir iki ay paket kaybı, ping, kopmalar artmıştı. Herhalde sonu buraya çıkacaktı, ya çıkacaklar ya batacaklar herhalde bilemiyorum. İnternet çok büyük ihtiyaç, en azından bir haber verilmeliydi ne oluyorsa artık. Kapatma vakti geldi sanırım, parayı bayılmak şart oldu başka ISS'lere.

Tüm oyunlarda 2ms pingim vardı lütfen bir sorun sıkıntı olmasın veri merkezi dönemlerinden beri biliyorum Netspeed'i Comnet gibi kapatıp gidecek bir firma değil zannımca. Ne olur bir şey olmasın ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…