A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 1 Temmuz 2025 #401 Çağrı SANSAR dedi: Evet, İstanbul olmuş. Benim için kötü oldu bu. Genişletmek için tıkla... Benim için de öyle. Ping bi nebze arttı. MakaveliThe90s dedi: Dün bir kere resetledikten sonra saatlerce internet gelmemişti. Kullanıcı adı girilmediği için miydi acaba? Genişletmek için tıkla... Kendi modeminizi kullanıyorsanız evet. Ama reset sonrası kendi kendine internet geldiyse hayır.
Çağrı SANSAR dedi: Evet, İstanbul olmuş. Benim için kötü oldu bu. Genişletmek için tıkla... Benim için de öyle. Ping bi nebze arttı. MakaveliThe90s dedi: Dün bir kere resetledikten sonra saatlerce internet gelmemişti. Kullanıcı adı girilmediği için miydi acaba? Genişletmek için tıkla... Kendi modeminizi kullanıyorsanız evet. Ama reset sonrası kendi kendine internet geldiyse hayır.
Shuj Megapat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 576 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #402 Adamgibi dedi: Pop istanbul olmuş keşke hep böyle kalsa kocaelindeyim beni ankaraya bağlıyor gereksiz ms alıyorum. Genişletmek için tıkla... Nerde yazıyor bu pop. Önceden apex de ping 80 den aşağı inmezdi dün gece 50 55ms ile oynadım şaşırttı belki bununla alakalıdır.
Adamgibi dedi: Pop istanbul olmuş keşke hep böyle kalsa kocaelindeyim beni ankaraya bağlıyor gereksiz ms alıyorum. Genişletmek için tıkla... Nerde yazıyor bu pop. Önceden apex de ping 80 den aşağı inmezdi dün gece 50 55ms ile oynadım şaşırttı belki bununla alakalıdır.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 1 Temmuz 2025 #403 Shuj dedi: Nerede yazıyor bu pop. Önceden Apex de ping 80'den aşağı inmezdi dün gece 50 55ms ile oynadım şaşırttı belki bununla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Hız testi yaparken bağlandığı şehir olması lazım. Eskiden bende Ankara'ya bağlanıyordu şu an İstanbul gözüküyor.
Shuj dedi: Nerede yazıyor bu pop. Önceden Apex de ping 80'den aşağı inmezdi dün gece 50 55ms ile oynadım şaşırttı belki bununla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Hız testi yaparken bağlandığı şehir olması lazım. Eskiden bende Ankara'ya bağlanıyordu şu an İstanbul gözüküyor.
Shuj Megapat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 576 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #404 METANİC dedi: Hız testi yaparken bağlandığı şehir olması lazım. Eskiden bende Ankara'ya bağlanıyordu şu an İstanbul gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hmmm evet şimdi baktım istanbul yazıyor önceden bende de Ankara'daydı hatırlıyorum.
METANİC dedi: Hız testi yaparken bağlandığı şehir olması lazım. Eskiden bende Ankara'ya bağlanıyordu şu an İstanbul gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hmmm evet şimdi baktım istanbul yazıyor önceden bende de Ankara'daydı hatırlıyorum.
MakaveliThe90s Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.099 Çözümler 6 1 Temmuz 2025 #405 A1peren dedi: Benim için de öyle. Ping bir nebze arttı. Kendi modeminizi kullanıyorsanız evet. Ama reset sonrası kendi kendine internet geldiyse hayır. Genişletmek için tıkla... TTNET modemi var. Sabah kendi kendine internet gelmişti, hiçbir ayara dokunmadım.
A1peren dedi: Benim için de öyle. Ping bir nebze arttı. Kendi modeminizi kullanıyorsanız evet. Ama reset sonrası kendi kendine internet geldiyse hayır. Genişletmek için tıkla... TTNET modemi var. Sabah kendi kendine internet gelmişti, hiçbir ayara dokunmadım.
Çağrı SANSAR Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 3.228 Çözümler 2 Yer Tokat Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen5 5600 - ID-Cooling SE 214-XT Anakart: Asus TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi II Ram: XPG Spectrix D41 TUF RGB 2x8 3200 MHz Ssd: Kingston KC3000 2 TB M.2 - WD SN570 Blue 500 GB M.2 Ekran Kartı: Asus Dual RX 6700XT Kasa: Asus TUF Gaming GT301 PSU: Asus TUF Gaming 650 Watt 80+ Bronze Monitör: ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #406 Yine gidiyor arada.
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 1 Temmuz 2025 #407 TurkNet'e bugün itibarıyla geçtim. Netspeed'de kalan dostlara bolca sabır diliyorum.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 1 Temmuz 2025 #408 Ben10Ultimate dedi: TurkNet'e bugün itibarıyla geçtim. Netspeed'de kalan dostlara bolca sabır diliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de bugün "bağlantı işlemlerinize başladık" sürecine girdi. Netspeed'in onay vermesini beklediğimiz süreç yani. Sizde ne kadar sürdü bu kısım?
Ben10Ultimate dedi: TurkNet'e bugün itibarıyla geçtim. Netspeed'de kalan dostlara bolca sabır diliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de bugün "bağlantı işlemlerinize başladık" sürecine girdi. Netspeed'in onay vermesini beklediğimiz süreç yani. Sizde ne kadar sürdü bu kısım?
GkhanKlc Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 265 1 Temmuz 2025 #409 METANİC dedi: Benim de bugün "bağlantı işlemlerinize başladık" sürecine girdi. Netspeed'in onay vermesini beklediğimiz süreç yani. Sizde ne kadar sürdü bu kısım? Genişletmek için tıkla... Cumartesi başvurdum pazartesi sabah geçiş tamamalndı
METANİC dedi: Benim de bugün "bağlantı işlemlerinize başladık" sürecine girdi. Netspeed'in onay vermesini beklediğimiz süreç yani. Sizde ne kadar sürdü bu kısım? Genişletmek için tıkla... Cumartesi başvurdum pazartesi sabah geçiş tamamalndı
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 1 Temmuz 2025 #410 GkhanKlc dedi: Cumartesi başvurdum pazartesi sabah geçiş tamamalndı. Genişletmek için tıkla... Ben pazar başvurmuştum o yüzden daha dün işleme alındı şu an da dediğim aşamada. Yarın geçiş işlemi tamamlanır umarım.
GkhanKlc dedi: Cumartesi başvurdum pazartesi sabah geçiş tamamalndı. Genişletmek için tıkla... Ben pazar başvurmuştum o yüzden daha dün işleme alındı şu an da dediğim aşamada. Yarın geçiş işlemi tamamlanır umarım.