Netspeed çöktü mü?

Pop istanbul olmuş keşke hep böyle kalsa kocaelindeyim beni ankaraya bağlıyor gereksiz ms alıyorum.
Nerde yazıyor bu pop. Önceden apex de ping 80 den aşağı inmezdi dün gece 50 55ms ile oynadım şaşırttı belki bununla alakalıdır.

Nerede yazıyor bu pop. Önceden Apex de ping 80'den aşağı inmezdi dün gece 50 55ms ile oynadım şaşırttı belki bununla alakalıdır.

Hız testi yaparken bağlandığı şehir olması lazım. Eskiden bende Ankara'ya bağlanıyordu şu an İstanbul gözüküyor.

Hız testi yaparken bağlandığı şehir olması lazım. Eskiden bende Ankara'ya bağlanıyordu şu an İstanbul gözüküyor.
Hmmm evet şimdi baktım istanbul yazıyor önceden bende de Ankara'daydı hatırlıyorum.

Yine gidiyor arada.

TurkNet'e bugün itibarıyla geçtim. Netspeed'de kalan dostlara bolca sabır diliyorum.

Benim de bugün "bağlantı işlemlerinize başladık" sürecine girdi. Netspeed'in onay vermesini beklediğimiz süreç yani. Sizde ne kadar sürdü bu kısım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…