Netspeed çöktü mü?

Olmasın lütfen. Daha bu sabah statik IP adresi aldım. Lütfen sonu böyle olmasın.
Pingde azalma oldu mu hocam statik ip alınca? Ben Kocaelinde yaşıyorum ve beni pop noktası olarak ulusa bağlıyor, gereksiz ms alıyorum. Temsilciden deneme için 1 günlük istedim ücretsiz vermediler.

Netspeed kullanıcısı olarak 3 kez kesildi internetim geceden beri an itibari ile geldi hız normal şu an için bir sıkıntı yok.

İnternet yine çöktü geceden beri 3.kez yaşandı

İnternet yine çöktü geceden beri 3.kez yaşandı

İnternet yine leş gibi.

İşin trajikomik kısmı 2 hafta millenicomda aynı problemi yaşadım çözülmeyince netspeede geçtim 2 gün dayandı iss churn de yapamıyorum kaldım ortada devam ederse mecbur iptal edip baştan kurulum isteyeceğim.

Kral bir Netspeed'i salsana bir şey deneyeceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknet önlemini almış bana karşı sanırım türknete geçmeye çalıştım bakır altyapı kullanıyorsunuz(fiber kullanıyorum) adresinizde fiber var geçiş sağlayamazsınız dedi müşteri hizmetleri.

La çöktü yine giremiyorum zar zor açılıyor siteler. Bu doğru mu sizce. Kimler neden uğraşır Netspeed ile ? Ayrıca ucu bize dokunur mu son kullanıcı tehlikede mi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250625_191509_Chrome.jpg
    226,2 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…