valerion Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #41 Shuj dedi: La çöktü yine giremiyorum zar zor açılıyor siteler. Bu doğru mu sizce. Kimler neden uğraşır Netspeed ile ? Ayrıca ucu bize dokunur mu son kullanıcı tehlikede mi. Genişletmek için tıkla... Bu cevabı nerden aldınız acaba?
Shuj dedi: La çöktü yine giremiyorum zar zor açılıyor siteler. Bu doğru mu sizce. Kimler neden uğraşır Netspeed ile ? Ayrıca ucu bize dokunur mu son kullanıcı tehlikede mi. Genişletmek için tıkla... Bu cevabı nerden aldınız acaba?
Shuj Megapat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 576 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #42 valerion dedi: Bu cevabı nerden aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinde yazıyor.
valerion Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #43 Shuj dedi: Kendi sitesinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bulamadım size gelen bir yanıt mı yoksa bi duyuru gibi bir şey mi?
Shuj dedi: Kendi sitesinde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bulamadım size gelen bir yanıt mı yoksa bi duyuru gibi bir şey mi?
Shuj Megapat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 576 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #44 valerion dedi: Baktım ama bulamadım size gelen bir yanıt mı yoksa bi duyuru gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Direkt ana sayfada en üstte yazıyordu daha 2 dk önce aldım ss i. Genel duyuru bu. Ama şimdi deniyorum siteleri yine açılmıyor. valerion dedi: Baktım ama bulamadım size gelen bir yanıt mı yoksa bi duyuru gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Açıldı site şimdi de. Tekrar aldım ss. Ucu bize dokunur mu bilen yanıtlarsa iyi olur. Dosya Ekleri Screenshot_20250625_192311_Chrome.jpg 76,6 KB · Görüntüleme: 109
valerion dedi: Baktım ama bulamadım size gelen bir yanıt mı yoksa bi duyuru gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Direkt ana sayfada en üstte yazıyordu daha 2 dk önce aldım ss i. Genel duyuru bu. Ama şimdi deniyorum siteleri yine açılmıyor. valerion dedi: Baktım ama bulamadım size gelen bir yanıt mı yoksa bi duyuru gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Açıldı site şimdi de. Tekrar aldım ss. Ucu bize dokunur mu bilen yanıtlarsa iyi olur.
valerion Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #45 Shuj dedi: Direkt ana sayfada en üstte yazıyordu daha 2 dk önce aldım ss i. Genel duyuru bu. Ama şimdi deniyorum siteleri yine açılmıyor. Açıldı site şimdi de. Tekrar aldım ss. Genişletmek için tıkla... Evet telefondan bakınca gördüm. Umarım ciddi bir şey değildir ama dün saat 21 den beri uğraşıyorlar.
Shuj dedi: Direkt ana sayfada en üstte yazıyordu daha 2 dk önce aldım ss i. Genel duyuru bu. Ama şimdi deniyorum siteleri yine açılmıyor. Açıldı site şimdi de. Tekrar aldım ss. Genişletmek için tıkla... Evet telefondan bakınca gördüm. Umarım ciddi bir şey değildir ama dün saat 21 den beri uğraşıyorlar.
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 25 Haziran 2025 #46 Yine çöküyor 5Mbps hız alıyorum
Shuj Megapat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 576 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #47 valerion dedi: Evet telefondan bakınca gördüm. Umarım ciddi bir şey değildir ama dün saat 21 den beri uğraşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Umarım düzelir dostum öğleden beri iyiydi yine çok yavaşladı. Bu akşam da mı netsiz kalacaz anlamadım ki valla. Ben10Ultimate dedi: Yine çöküyor 5Mbps hız alıyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
valerion dedi: Evet telefondan bakınca gördüm. Umarım ciddi bir şey değildir ama dün saat 21 den beri uğraşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Umarım düzelir dostum öğleden beri iyiydi yine çok yavaşladı. Bu akşam da mı netsiz kalacaz anlamadım ki valla. Ben10Ultimate dedi: Yine çöküyor 5Mbps hız alıyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
valerion Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #48 Shuj dedi: Umarım düzelir dostum öğleden beri iyiydi yine çok yavaşladı. Bu akşam da mı netsiz kalacaz anlamadım ki valla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Umarım. Yani en azından instagramda twitterda bi duyuru geçseler de güzel olurdu.
Shuj dedi: Umarım düzelir dostum öğleden beri iyiydi yine çok yavaşladı. Bu akşam da mı netsiz kalacaz anlamadım ki valla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Umarım. Yani en azından instagramda twitterda bi duyuru geçseler de güzel olurdu.
Shuj Megapat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 576 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #49 valerion dedi: Umarım. Yani en azından instagramda twitterda bi duyuru geçseler de güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Evet oda tuhaf hiç bilgi vermiyorlar. Kullanıcılara SMS le bilgi vermeleri bile gerekirdi. Bu böyle devam ederse başka sağlayıcı bakcaz artık.
valerion dedi: Umarım. Yani en azından instagramda twitterda bi duyuru geçseler de güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Evet oda tuhaf hiç bilgi vermiyorlar. Kullanıcılara SMS le bilgi vermeleri bile gerekirdi. Bu böyle devam ederse başka sağlayıcı bakcaz artık.
Adamgibi Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 366 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus A320M-F & Amd Ryzen 5 2600x & 2x8 Team T-Force 3200mhz & Radeon RX 580 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2025 #50 Bu işin altında Türk Telekom olabilir mi? Bilerek kısıp insanları kendilerine geçirmeye zorluyorlar şahit oldum.
Bu işin altında Türk Telekom olabilir mi? Bilerek kısıp insanları kendilerine geçirmeye zorluyorlar şahit oldum.