NetSpeed deneyimim

Teşekkür ederim benim curb'e 220 metre mesafem gözüküyor. Aslında adım hesabı yaptığımda 100 metre yapar anca. 75 Mbps'lik pakete geçeceğim bakalım speedtestte kaç verecek.
Ben 35'e 3 paket kullanıyorum normalde 2-3 kesinti olur derler bazen 35 aldığım oluyor. Upload normalde 3'iken şuan 5 alıyorum pandemi nedeniyle falan arttırmışlardı onunla alakalı olabilir sanırım.

Teşekkür ederim benim Curb'e 220 metre mesafem gözüküyor. Aslında adım hesabı yaptığımda 100 metre yapar anca. 75 Mbps'lik pakete geçeceğim bakalım Speedtest'te kaç verecek.

Dostum 1 haftadır kullanıyorum. Test sonucumu atacağım. Tek yaşadığım sıkıntı bir 10 dakikalık internet kesintim olmuştu ama aramaya bile gerek duymadım geldi hemen. Speed Pro 75 (VDSL) paketi alıyorum. Ping testte 8, 9 veya 10 arasında değişiyor. Download 70'in altına düşmedi, upload ise sabit hiç azalmadı. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Biz de bir aydır Netspeed kullanıyoruz. Bizde de bir sorun çıkmadı şuana kadar.
Netspeed'e geçecek arkadaşlar A2P3S9 referans kodunu kullanarak 1 yıl boyunca faturanıza aylık 5₺ indirim yaptırabilirsiniz. Kodu kayıt esnasında müşteri hizmetlerine söylemeniz yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı