NetSpeed deneyimlerim

100 GB kota umarım yeter 13 TL farkla kotasız varken bilemedim.
Yanlış anladınız galiba 63 üstüne GB başına 50 kuruş alıyor ama üst limiti 76 lira, sınırsız ve hızı kesilmiyor.

Yanlış anladınız galiba 63 üstüne GB başına 50 kuruş alıyor ama 76'da yine sınırsız ve hızı kesilmiyor.

Aynen ama işte mesela normalda 76 TL ödemek var iken 1 ay tatile gitti diyelim evde kimse internet kullanmasa 63 TL öder işte pek gereklimi bana sorarsan gereksiz ama güzel bir imkan bence yine de.

Ben bir buçuk aydır kullanıyorum bazen durup dururken kopuyor veya ping 500'lere çıkıyor. Destek kaydı açınca da olağan dediler.

Aynen ama işte mesela normalda 76 TL ödemek var iken 1 ay tatile gitti diyelim evde kimse internet kullanmasa 63 TL öder işte pek gereklimi bana sorarsan gereksiz ama güzel bir imkan bence yine de.
Hocam dondurma hizmeti var zaten çoğu ISS'de, 1-3 ay için daha düşük ücretlerle halledilebilir.

İki oyunu da bıraktım kanser olup. Ama LoL de söylerim 1 saate kadar.

İki oyunu da bıraktım kanser olup. Ama LoL'de söylerim 1 saate kadar.

Anladım LoL pek yüksek çıkacağını sanmıyorum CS:GO ve R6 Siege deme sebebim sunucuları yurt dışında diye biliyorum o yüzden hocam.

Herkes kotaya takılmış Bizim evde ben olmasam aylık Max 40 GB kullanırlar.

Ama ben geldim, 2 ayda 300 GB indirme, 100 GB yükleme.

Evde internet çok kullanılmıyor ise 10 TL, 10 TL'dir. Maymun iştahlı olmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…