Netspeed düşük hız veriyor

emreilh

Decapat
Daha fazla  
1 buçuk ay önce NetGSM fiyat artırdığı için Netspeed'e geçtim. 90 Mbit, 100 Mbit'leri gören internetim Netspeed'de 38 Mbit'leri geçmiyor. Ne zaman konuşsam, 'Beyefendi, maksimum hız bu kadar.' diyerek geçiştiriyorlar. Geçen forumda biri bahsetti; Netspeed, Türk Telekom altyapısından çıkmış, Atlasnet altyapısını kullanıyormuş, bu yüzden hızlar yarı yarıya düşmüş deniliyordu. Aslı var mı? Madem ki bu fiyata bu kadar kötü internet vereceksiniz, niye insanlara zulüm çektiriyorsunuz ki? 38 Mbit nedir arkadaşım? 3 ay dolmadan çıkamıyoruz, böyle bir problem de var. Bu durumu yaşayan var mı? 2 ay önce hızım 100 Mbit'ti, şimdi istasyon hızım 38 Mbit. Bence bunlar bilerek yapıyor; 'Bu kadar paraya bu kadar hız.' diyorlar ve istasyon hızını kesiyorlar. Yan komşum VDSL'de 85 Mbit'leri görüyor. Keşke NetGSM'den çıkmasaydım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim her Netspeed gecen tanidigim tekrar degistiriyor eskiden kullanmistim yuksek pakete ragmen 10 Mbit görmüyor aradığımızdada oyalayip bekletiyordu.

Aboneliği iptal edip yeni bir abonelik oluşturarak 3 ay kuralından kurtulabilirsiniz fakat kurulum ücreti ödemeniz gerekecek tekrardan

100Mbps paketini kullanıyorum ortalama 94-95 alıyorum, hızların yarıya düşürüldüğü konusu gerçek değil benim için, müşteri hizmetleri gayet iyiydi 1 senedir kullanıyorum yaklaşık olarak geçen aylarda can sıkıcı kesintiler oldu ama şu an normal devam ediyor, bir üst birime vs ulaşmayı deneyin.

Son kesintiden sonra yurt içi sunucularda pinginizde yükselme olmadı mı? Çünkü sunucuları İstanbuldan Ankaraya taşınmıştı

Son kesintiden sonra yurt içi sunucularda pinginizde yükselme olmadı mı? Çünkü sunucuları İstanbuldan Ankaraya taşınmıştı
Benim pingler oynak bu saldırıdan sonra. Hâlâ devam ediyor açıkçası.

Türk telekom sunucularını artık kullanmıyorlarmış, atlasnet kullanıyorlarmış, akşamları millet yoğun girdiği için serverları hemen kısıyorlar, müşteri hizmetleri papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor, diyorum yan komşu türknet kullanıyor 100mbit hızı var benim nasıl 40mbit, beyefendi türk telekom bu kadar veriyor kusura bakmayın diyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…