NetSpeed fiber ilk bağlantı için önerir misiniz?

plx22

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni evime internet bağlatmak istiyorum. Daha önceden herhangi bir aboneliğim bulunmamaktadır. Altyapı olarak 100 Mbit'e kadar fiber internet mevcut ve Telekom'un fiyatları diğerlerine kıyasla çok pahalı geldi.
İlk bağlantı için direkt NetSpeed alsam olur mu yoksa port vs. durumları için TTNET mi almam daha doğru olur?
Diğer sorum ise fiber için modemi Türk Telekom'un verdiğini kullanma zorunluluğu varmış sanırım, NetSpeed alsam da bağlantı işini TTNET yapıyor ve modemi de onlar veriyor benim anladığım.
NetSpeed baktığım tarife taahhütsüz fiber eko Smart 24 Mbit 50GB 59 TL +9 TL modem parası ile 68 TL aylık ve 120 TL bir seferlik kurulum ücreti var.
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Modemi ve bağlantıyı kendin yapıyorsun galiba Netspeed alırsan. Onun dışında Netspeed güzeldir geçen arkadaşlarım memnundu hep. Port için arayıp konuşmanız lazım bir bilgim yok.

Netspeed önerenler çok bende VDSL olarak geçiş yapacağım.

Modemi ve bağlantıyı kendin yapıyorsun galiba Netspeed alırsan. Onun dışında Netspeed güzeldir geçen arkadaşlarım memnundu hep. Port için arayıp konuşmanız lazım bir bilgim yok.
Telefonda konuştum dedikleri. Telekom hat için geliyormuş (ne yaptıklarını tam anlamadım),akabinde netspeed gelip kurulum yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…