F F1ne Hectopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 15 11 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar Netspeed fiber 50 MB download, 4 MB upload paketini almayı düşünüyorum. Twitch'de yayın için kullanacağım. Bu konuda kullanıcı yorumlarınızı paylaşabilir misiniz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2018
Arkadaşlar Netspeed fiber 50 MB download, 4 MB upload paketini almayı düşünüyorum. Twitch'de yayın için kullanacağım. Bu konuda kullanıcı yorumlarınızı paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Virtue X Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 329 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 11 Mayıs 2018 #2 İşini iyi yapan bir firma bir şikayet görmedim, hızını sonuna kadar veriyorlar. Sözleşmem bitince bende geçmeyi planlıyorum.
İşini iyi yapan bir firma bir şikayet görmedim, hızını sonuna kadar veriyorlar. Sözleşmem bitince bende geçmeyi planlıyorum.
cnbbr Hectopat Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 162 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2019 #3 Bende bu paketi almayı düşünüyorum ftth alt yapım olduğu için modemi kurulumu telekom yapıyormuş nasıl bir denyiminiz oldu modem hiz süreçden memnunmusunuz.
Bende bu paketi almayı düşünüyorum ftth alt yapım olduğu için modemi kurulumu telekom yapıyormuş nasıl bir denyiminiz oldu modem hiz süreçden memnunmusunuz.