Çözüldü Netspeed Fiber internette kota ve limit var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Murat3

Hectopat
Merhaba, Netspeed'de kampanyalara bakıyordum, fiber internetlerde limit ve kota göremiyorum. Fiberlerde limit ve kota yok mu?

Çözüm
Hangi fiber internetlerde kota var ki artık? Netspeed'de de yok tabii doğal olarak. 3 ay önce Netspeed'e geçtim ve hayatımda ilk defa sorunsuz bir internet hizmeti alıyorum. Geçecekseniz tavsiye ederim.
Aylık 160 TL olanı seçtim kurulum ve modem ücretsizmiş diye seçtim.
Müşteri hizmetleriyle konuştuğun zaman, interneti kullanan birisinin kodunu kullanırsan 12 ay boyunca sana da indirim yapılıyor. 150 TL'ye denk gelmiş oluyor, istersen kod atabilirim.

Gelip kurdular ona bağlıyım şu an ama 50 veriyor hız testinde. Kablo olmadığı ve PC de olmadığım için midir?

Gelip kurdular ona bağlıyım şu an ama 50 veriyor hız testinde. Kablo olmadığı ve PC de olmadığım için midir?
İlk kurulduğu gün benim de hızım öyleydi ancak kablolu üzerinden test ettim ben. İlerleyen günlerde kademe kademe yükseldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…