Bölgeden bölgeye alt yapı kalitesine göre değişir bu durum. Kutuya yakınlık diye bir olay var detaylarını tam bilemediğim, o mesafe bende 0 metre olarak görülmekte. Bina köşe başında olduğu için kutu da binanın hemen yakınında duruyor. 100 Mbps paketini kullanmaktayım.
Bu zamana kadar (yaklaşık 3 yıl) hiç kopma, packet loss gibi sorunlar yaşamadım. Ping değerlerim Hunt Showdown oyununda 50, Valorant oyununda ise 9-10 civarlarında. CS 2 oyununda ping değerleri nedir tam hatırlamıyorum ama yüksek değildi (akşam bakarak değeri güncelleyebilirim).
Türk Telekom üzerinden hizmet veriyor. Modemi de yine Türk Telekom logosu taşıyor.
Sorunlara karşı müşteri hizmetleri gerek mobil uygulama üzerinden olsun gerekse telefonla bizzat olsun son derece olumlu benim için.
Istanbul Kağithanede cok merkez olmayan bir mahallede yaşıyorum. 100mbit fiber netspeed paketim var. 120 altına düşmüyor hiz testinde. Upload 40 50 civari ve ping 5 6 max. Wifi olarak kullaniyorum cok akıcı.
Aralık 2023'ten beri kullanıyorum, memnunum.
Ping değerlerim önceki İSP'ye göre (Vodafone) daha iyi durumda, fiyat avantajından dolayı geçebilirsiniz, TurkNet ile hemen hemen aynı ping değerlerini vereceğini düşünüyorum.
Eski İSP'de sürekli kopma yaşıyordum, Netspeed'e geçtikten sonra bölgedeki ekip dışarıdan hat çekti (VDSL kullanıyorum), fazla kopma yaşamadım. Sadece gece yarısı, 3-4 ayda bir, yarım saat kadar kesildiği oluyor.
Aralık 2023'ten beri kullanıyorum, memnunum.
Ping değerlerim önceki İSP'ye göre (Vodafone) daha iyi durumda, fiyat avantajından dolayı geçebilirsiniz, TurkNet ile hemen hemen aynı ping değerlerini vereceğini düşünüyorum.
Eski İSP'de sürekli kopma yaşıyordum, Netspeed'e geçtikten sonra bölgedeki ekip dışarıdan hat çekti (VDSL kullanıyorum), fazla kopma yaşamadım. Sadece gece yarısı, 3-4 ayda bir, yarım saat kadar kesildiği oluyor.
Sanıyorum ki hâlâ Netspeed kullanıyorsunuzdur ve isterseniz davet kodunuzu benimle paylaşabilirsiniz, yeni bir operatöre geçiş yapmayı düşünüyorum ve şu an gözümde Netspeed olur gibi duruyor.
@108456 Mesajınızı geri çekmişsiniz veya kaldırılmış. Kodunuz umarım hatalı değildi çünkü başvuru esnasında kullanmış bulundum. Umarım ikimiz de indirimden sorunsuz yararlanırız, iyi günler dilerim.