NetSpeed geçerken cayma hakkı ödenir mi?

Daha fazla  
NetSpeed ISS'ye geçmek istiyorum lakin bir durum var. benim Türk Telekom ile 2 yilik taahhüt antlaşması var ama Taahhütlü satışlarda cayma hakkı var mı? yasaya göre bu beni bağlamaz. Şimdi ben NetSpeed ISS dersem beni Türk Telekom'dan sizin internete geçirin dersem bana bu Türk Telekom bir fatura gonderir mi? Cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla cayarsan ödemen gereken toplam fatura bedeleini 20 ay varsa bitmesine 20xaylık tutar olacak şekilde tekte ödetiyorlar.

1 sene taahhüt doldurduysan sıkıntı yok, netspeed bütün işi senin yerine hallediyor

Yasaya göre bağlamaz diyorsunuz da THH'ye başvurmanız gerek bu durumdan kurtulmanız için. Genelde 5-6 ay içinde sonuçlanıyor. 5-6 ay içinde cayma bedelini ödetiyorlar size. Türk Telekom yönetim kurulunda kimler var bir bakın isterseniz .

Beyefendi o sizin 6 ay dediğiniz en geç olan bazı arkadaşlara soruyorum 1 ay içinde sonuca bağlanıyor diyor emin misiniz 6 ay olduğundan ve ayrıca 1 yil aboneliği bulunan kişi sadece aldığı indirim kadarını ödüyor 2 yil olan tahutlerde ise diledigin gibi hiçbir ücret ödemeden çıkarsın. Diyelim ki benden para istediler ben THH basvururum her türlü ben kazanırım çünkü beyefendi yasa diyor ki tüketicinin korunması hakkında kanun 52. madde 4. fıkra: tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Böyle bir yasa var hiçbir şeyden korkmamak lazım çünkü bizim lehimize yasa beyefendi okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…