Netspeed geçiş internet yok

Orkun12

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar 2/3 gün önce Vodafone internet aboneliğimi sonlandırdım ve Netspeed geçtim. Şu an Netspeed'den SMS geldi internet erişimi mi saglamam için kullanıcı adı ve şifre olarak. 192.168.1.1'e SMS'den gelen kullanıcı adı ve sifreyi giriyorum yanlış diyor. Modemde bir değişiklik olmadı ayni modemi kullanıyorum. Daha önceden kullandığım kullanıcı adi ve sifre ile mi işlemleri sürdürmem gerekiyor?

Siz önce 192.168.1.1 açacaksınız. Oraya modemin kendi kullanıcı adı şifresini gireceksiniz. Size SMS ile verilen bilgileri girmeyeceksiniz. SMS ile verilen bilgileri modeme eriştikten sonra giriceksiniz.

Modem arayüzüne girmek için kullanıcı adı şifre her modeme göre değişiyor Türk Telekom'un modeminde mesela kullanıcı adı admin şifre Türk Telekom oluyor örnek veriyorum. Siz hiç değiştirmediyseniz modemin altında yazar ya da modem marka model söyleyin yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…