Netspeed geçişi sonrası Valorant'ta ping çıkıyor

krexyy

Femtopat
Daha fazla  
Yeni eve taşındım ve ilk oturduğumuz zamanlar Valorant'ta 13 ping üstüne çıkmıyordu İstanbul sunucusunda. Netspeed'e geçtim ilk 3 ay düzgün çalıştı 13 ping sabitti ama şu aralar pingte sürekli bir dalgalanmalar oluyor ve eskisi gibi sabit ping alamıyorum. Ara sıra saniyelik laglanmalar oluyor. Mesela bir anda saliselik yürürken geriye atıyor, yardımcı olur musunuz?
Önceden TurkNet kullanıyordum tekrar geçmeyi düşünüyorum çözüm bulamazsam.
5-6 yıldır aynı Ethernet kablosunu kullanıyorum, onun ile bir alakası var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ne zamandır devam ediyor, müşteri hizmetlerini aradınız mı?

Sorun ne zamandır devam ediyor, müşteri hizmetlerini aradınız mı?

Aradık ama iplenmiyoruz arayınca Speedtest yaptırıp dowloand upload ping soruyor sadece. Pinginiz normal falan diyorlar birkaç arkadaşım internet hız limitini düşürünce biraz daha iyi oluyor dedi onu falan da yaptım biraz daha iyi oldu ama yine laglar devam ediyor 2 ay öncesine kadar saat 18:00 - 19:00'dan 03:00 04:00e kadar akşamları 30-40 ping falandı sabahları yine 13 ping sabitti ama şimdi akşamları ping çıkmıyor ama gün içerisinde pingde dalgalanma oluyor ve ara sıra karakter laglanıyor. Ve genellikle ping sürekli 14-15-16 arası sabit bir ping alamıyorum sürekli değişiyor. Bir de 5 dakikada bir 80-90 pinglere çıkıyor 30-40 saniye içinde geri düşüyor genellikle.

Netspeed artık eskisi gibi hizmet vermiyor maalesef. Kaç yıllık müşterileriyim ama artık gerçekten canımı sıkmaya başladı. Gece saatlerinde internet kopmaları olsun, hız düşmeleri olsun, ping olayı olsun say say bitmez. Üstelik bunu fiberde yaşıyorum. Bende artık değişeceğim gibi gözüküyor. Sizin sorununuz da ISS kaynaklı gözüküyor. Yapılabilecek pek bir şey yok gibi.

İnternet kesilmelerinden bahsetmedim bile TurkNet çok kopuyor diye geçmiştim ama Netspeed de ilk zamanlar kopma yaşamıyordum ve ping sorunum yoktu şu an TurkNet'den fazla kopma yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…