NetSpeed hakkında ne düşünüyorsunuz?

Netspeed internet kullanıyorum, altyapım çok eskiden kalma olduğu için hız bakımından bir şey diyemem fakat kendileriyle şuana kadar sıkıntı yaşamadım. Hem taahhüt yok hem ucuz hem de arkadaşını getir kampanyası sayesinde 5'er TL indirimli (ne kadar arkadaş getirirsen o kadar) ucuz kullanıyorum.

Netspeed internet kullanıyorum, altyapım çok eskiden kalma olduğu için hız bakımından bir şey diyemem fakat kendileriyle şuana kadar sıkıntı yaşamadım. Hem taahhüt yok hem ucuz hem de arkadaşını getir kampanyası sayesinde 5'er TL indirimli (ne kadar arkadaş getirirsen o kadar) ucuz kullanıyorum.
Hocam bunu anlamanın bir yolu varmı ki, altyapım yeni mi, eski mi nasıl anlayabilirim?

Birde paketiniz nedir ve kaçını alabiliyorsunuz?

Hocam bunu anlamanın bir yolu var mı ki, altyapım yeni mi, eski mi nasıl anlayabilirim?
Altyapı sorgulaması yapabilirsiniz. Altyapım çok eski olduğu için 5-6 Mbps verebiliriz demişlerdi ve aynen o şekilde hız veriyorlar hatta bazen 7-8 Mbps bile oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210811-120550_Chrome.jpg
    Screenshot_20210811-120550_Chrome.jpg
    163,3 KB · Görüntüleme: 34
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı