Netspeed hala düzgün çalışmıyor mu?

VerBakimAKDO

Hectopat
Daha fazla  
2 haftadır evde değildim düzelmiştir diye bir şey yapmadım, geldim hala yavaş donuyor internet. Sizde devam ediyor mu? İnternet hızında problem yok.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 38
Şu konudaki maddeleri teker teker kontrol edip sorunun ISS'te olduğunu kesinleştirebilir misiniz hocam?

Yıllar önce kullandığım ve bir sıkıntı yaşamadığım için yeni taşındığım eve fiber internet için başvurdum Netspeed'e. 2 Temmuz çarşamba günü kurulum mesajı geldi 4 iş günü dendi ve randevu için aranacağım söylendi. Ardından gelen cumartesi sabahı randevu olmaksızın bir eleman geliyorum evde misiniz diye aradı. Haliyle ben de müsait olmadığımı öğleden sonra evde olacağımı söyledim. Kendisi de o zaman iptal etmem lazım, sıfırdan başvuru yapın dedi. Dediği gibi sıfırdan başvurdum. Ve hâlâ kurulum için kimse aramadı. 3 günlük işi 10 günde halledemedikleri için ben de başka bir servis sağlayıcı arayışında bulundum ve Teknosaneti buldum. Ona başvurdum. Onlar da Netspeed'teki başvurum iptal olmadığı için işleme devam edemediklerini belirttiler. Defaatle Netspeed'i aradım. Başvurumu bile iptal ederken bir dünya beklettiler. Netspeed şu anda rezalet bir durumdadır. Her müşteri hizmetlerine bağlanırken en az 10 dk bekleme garantisi var. Satış birimine 2 saniye içinde bağlanabiliyorsunuz ama teknik birim için minimum 10 dakika Kesinlikle önermiyorum bir an önce değiştirin.

Çok memnundum 1 ay öncesine kadar bakalım düzelmezse TurkNet'e geçerim.

Şu konudaki maddeleri teker teker kontrol edip sorunun ISS'te olduğunu kesinleştirebilir misiniz hocam?

Önce destek kaydı oluşturabilirsem oluşturayım bağlanabilirsem Netspeed'e sonra modemi sıfırlayayım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…