H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 9 Şubat 2021 #11 cumalicbr dedi: Bölgeye göre farklılık gösterebilmektedir. NetSpeed 12 ay geçerli 5 TL indirimli referans kodu: Nlevkq. Eki Görüntüle 872593 Genişletmek için tıkla... Hocam onların verdiği modemi mi kullanıyorsunuz? Cevabınız için teşekkürler.
cumalicbr dedi: Bölgeye göre farklılık gösterebilmektedir. NetSpeed 12 ay geçerli 5 TL indirimli referans kodu: Nlevkq. Eki Görüntüle 872593 Genişletmek için tıkla... Hocam onların verdiği modemi mi kullanıyorsunuz? Cevabınız için teşekkürler.
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #12 Hoaxer dedi: Hocam onların verdiği modemi mi kullanıyorsunuz? Cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Onların verdiği modemi kullanmıyorum.Kullandığım modem eski ama yeni modemlerden daha iyi çalışıyor.
Hoaxer dedi: Hocam onların verdiği modemi mi kullanıyorsunuz? Cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Onların verdiği modemi kullanmıyorum.Kullandığım modem eski ama yeni modemlerden daha iyi çalışıyor.
dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 958 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #13 Hoaxer dedi: @dgkn.95 siz Millenicom kullanıyorsunuz sanırım. Memnun musunuz? Netspeed kullanan varsa yorumlarını da yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Benim iç tesisat sıkıntılı olduğu için memnun değildim ama şuan iyi test yaptığımda ortalama 30-33 Mbps alıyorum. Netspeed'e geçmeyi düşünme sebebim 75 Mbps hız almak ve uygun fiyatlı olması. Millenicom'da 100 Mbps 110 TL, Netspeed'de 75 Mbps 94 TL.
Hoaxer dedi: @dgkn.95 siz Millenicom kullanıyorsunuz sanırım. Memnun musunuz? Netspeed kullanan varsa yorumlarını da yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Benim iç tesisat sıkıntılı olduğu için memnun değildim ama şuan iyi test yaptığımda ortalama 30-33 Mbps alıyorum. Netspeed'e geçmeyi düşünme sebebim 75 Mbps hız almak ve uygun fiyatlı olması. Millenicom'da 100 Mbps 110 TL, Netspeed'de 75 Mbps 94 TL.
kartalCevirme Centipat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #14 Hocam onların modemini alana kadar keenetic omni DSL almanız daha iyi olur.