Bu ay Netspeed geçeceğim ve internet hızım 80 download olarak gözüküyor. VDSL geçeceğim fakat paketlerde 75 ve 100 var.
Ben 100 almayı düşünüyorum fakat arasındaki 80 ile 100'deki boşluk bir sorun yaratır mı paket kaybı gibi? Cevaplarınızı bekliyorum.
Hat değerini sorgulayınca 82 Mbps çıkıyor. Ben 75'lik paket kullanıyorum, bir süredir 80-81 gibi hızlar alıyorum. 75'lik paket 5 TL falan daha uygundu sanırım, fazladan para vermeye gerek yok.
75 alın bence alamayacağınız internetin faturasını ödemeyin 80 Mbit geldiğinde margin değerleriniz çok sağlıksız olacaktır diye düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz. Kendi alt yapım 40 destekliyor 35 Mbit kullanıyorum akıllı kotalı TT de iken 44u görüyordu ama gün içinde sürekli 35-40 alıyordu aynı alt yapıda. Aynı altyapı nasıl şimdi 40 destekliyor diyeceksiniz inanın o kisimi ben de anlamadım.
Çok seyahat eden insanların kullanabileceği bir paket olabilir ancak. 100 GB çok düşük bir kota, senede 1 ay eksik ödemek için 75 Mbps hız yerine 35 tercih edilmez.
Bu ay Netspeed geçeceğim ve internet hızım 80 download olarak gözüküyor. VDSL geçeceğim fakat paketlerde 75 ve 100 var.
Ben 100 almayı düşünüyorum fakat arasındaki 80 ile 100'deki boşluk bir sorun yaratır mı paket kaybı gibi? Cevaplarınızı bekliyorum.
Ben 100 mbps paketini kullanıyorum. Hızın 80 gözüküyorsa 100'lük pakete geç derim. Davet kodumla abone olursan ikimizde indirim kazanıyoruz 12 ay boyunca. Faturam otomatik ödemede olduğundan indirim kesilme gibi bir durum olmaz.
Davet kodum: JIRRW6
Hattınız iyiyse sorguda görünen sonuçlardan daha fazlasını alabiliyorsunuz. 100'lük paket ile başlayın, hızları ve hat değerlerini takip edin. Eğer ki adamakıllı hız alamazsanız 75'lik pakete geçersiniz.