Netspeed harici ISS önerisi

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Netspeed'e 4 gündür erişilemiyor her yere yazdım fakat otomatik mesaj dışında bir şey bile demediler. Bunları yazarken hala müşteri hizmetleri telefonunu açmıyor. TurkNet'e geçmeyi planlıyorum. Sizce nasıldır? Yaşadığım yer küçük bir yer ondan dolayı çok hız alamayacağım ve arada kesileceğini biliyorum fakat en azından karşında sorunu söyleyebileceğin birisi olur diye düşünüyorum. Sizin görüşleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet kesinlikle isterseniz de davet kodu verebilirim çok güzel kampanyaları oluyor davet kodum ile abone olursanız ilk ayınız ücretsiz olur daha sonra zam gelmeden 12 aylık peşin ödeme yapıp da 6 aya taksit yaptırırsanız 500 yerine 470e kullanırsınız.

Bende ISS arayışındayım bildirim için yazıyorum önerebilecek olan var mı?
Ben TurkNet ile konuştum akşam geçiş yapacağım hocam ama tam önerebileceğim bir şey yok.

TurkNet kesinlikle isterseniz de davet kodu verebilirim çok güzel kampanyaları oluyor davet kodum ile abone olursanız ilk ayınız ücretsiz olur daha sonra zam gelmeden 12 aylık peşin ödeme yapıp da 6 aya taksit yaptırırsanız 500 yerine 470e kullanırsınız.
Peki zam geliyor mu sürekli? Şuan 500 TL aylık ücreti ve bu ne zamana kadar böyle olur?

Telefondan konuşarak olacağım hocam internet üzerinden değil, ilk ay ücretsiz olabileceğini söyledi konuştuğum kişi yine de teşekkürler.

Peki zam geliyor mu sürekli? Şuan 500 TL aylık ücreti ve bu ne zamana kadar böyle olur?
Sordum ve en az zam yapan firma olduklarını söylediler benim yorumum zaman geçmeden bilemeyiz fakat ilk dediğimi dediler. Bana çok fark etmedi açıkçası Netspeed 450 TL alıyordu zaten ve hizmeti çok kötü.

1 yıl kadar oldu zam gelmedi daha en son 5 temmuz tarihinde 500tl olmuştu. Taahhüt tarzı bir özellikleri var dediğim gibi kredi kartınız ile 12 aylık süreyi peşin ödüyorsunuz size bunu 6 aya kadar bölüyorlar aboneliğinizi iptal ettiğiniz an kalan günler iade oluyor.

Bu Allahın belası Netspeed gene gitti yav bu 90 gün kuralında hizmeti kullanamamak yok mu ben istemiyorum bu lanet firmayı kullanmak paramı çöpe atmak istemiyorum.

Bu Allah'ın belası Netspeed gene gitti yav bu 90 gün kuralında hizmeti kullanamamak yok mu ben istemiyorum bu lanet firmayı kullanmak paramı çöpe atmak istemiyorum.
90 gün olayını bilmiyorum ama internet evet çok kötü şu an, bir an önce onaylasalar TurkNet'e geçeceğim fakat hala bekletiyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı