prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #11 Culoksi dedi: Evet, son hıza kadar tanımlanmış şu an. SNR değeri vb. kaç ona göre hız daha düşük değerlere sabitlenebilir, ki bu zamana kadar da öyle kullanmışsınız zaten. Ama bir problem yoksa böyle devam edebilir tabii. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir problem yok ama yine de ben diğer kısımları da paylaşayım.
Culoksi dedi: Evet, son hıza kadar tanımlanmış şu an. SNR değeri vb. kaç ona göre hız daha düşük değerlere sabitlenebilir, ki bu zamana kadar da öyle kullanmışsınız zaten. Ama bir problem yoksa böyle devam edebilir tabii. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir problem yok ama yine de ben diğer kısımları da paylaşayım.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.321 Çözümler 5 Yer İstanbul 11 Nisan 2023 #12 prex dedi: Şu anlık bir problem yok ama yine de ben diğer kısımları da paylaşayım. Eki Görüntüle 1736255 Genişletmek için tıkla... Hattiniza iyileştirme yapilmis gayet iyi hayirli olsun
prex dedi: Şu anlık bir problem yok ama yine de ben diğer kısımları da paylaşayım. Eki Görüntüle 1736255 Genişletmek için tıkla... Hattiniza iyileştirme yapilmis gayet iyi hayirli olsun
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #13 prex dedi: Şu anlık bir problem yok ama yine de ben diğer kısımları da paylaşayım. Eki Görüntüle 1736255 Genişletmek için tıkla... Hat zayıflaması 20 dB altı olduğu için çok iyi ama SNR için sınır 6-7 dB. Bir sıkıntı olmaz böyle kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
prex dedi: Şu anlık bir problem yok ama yine de ben diğer kısımları da paylaşayım. Eki Görüntüle 1736255 Genişletmek için tıkla... Hat zayıflaması 20 dB altı olduğu için çok iyi ama SNR için sınır 6-7 dB. Bir sıkıntı olmaz böyle kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #14 Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Çok şaşırdım, genelde ISS'ler 8 Mbps uploadın üstünü Fiber altyapı dışında vermiyor diye biliyordum.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Çok şaşırdım, genelde ISS'ler 8 Mbps uploadın üstünü Fiber altyapı dışında vermiyor diye biliyordum.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #15 @prex Evet o şaşırtıcı. Netspeed yetkilileri ile konuşurken görürlerse ve uğraşmak isterlerse, tekrar "paket gereği" 8 Mbps verebilirler.
@prex Evet o şaşırtıcı. Netspeed yetkilileri ile konuşurken görürlerse ve uğraşmak isterlerse, tekrar "paket gereği" 8 Mbps verebilirler.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #16 Culoksi dedi: @prex Evet o şaşırtıcı. Netspeed yetkilileri ile konuşurken görürlerse ve uğraşmak isterlerse, tekrar "paket gereği" 8 Mbps verebilirler. Genişletmek için tıkla... Upload olayları ile ilgili BTK kararı söylentileri vardı bi' ara o geldi aklıma aslında. Neyse ben bunu pek kurcalamadan kullansam iyi olacak
Culoksi dedi: @prex Evet o şaşırtıcı. Netspeed yetkilileri ile konuşurken görürlerse ve uğraşmak isterlerse, tekrar "paket gereği" 8 Mbps verebilirler. Genişletmek için tıkla... Upload olayları ile ilgili BTK kararı söylentileri vardı bi' ara o geldi aklıma aslında. Neyse ben bunu pek kurcalamadan kullansam iyi olacak
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.947 Çözümler 10 11 Nisan 2023 #17 Tüm Türkiye geneli upload hızları arttı. Artmayan abonelerinde 7 mayısa kadar artacak. Bu artış VDSL, FTTB ve FTTH altyapıları kapsayacak.
Tüm Türkiye geneli upload hızları arttı. Artmayan abonelerinde 7 mayısa kadar artacak. Bu artış VDSL, FTTB ve FTTH altyapıları kapsayacak.