Netspeed hız yükseltme işlemi nasıl yapılır?

darkozi

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, altyapı sorgulamada desteklenen hız 84 90 Mbps civarı gözüküyor. Önceden TurkNet kullanıyordum 100 Mbps'lik pakette kopmalar ve CRC hataları oluyordu. En fazla gördüğüm hız 66 67 Mbps civarıydı ama genelde 56 57 Mbps oluyordu. Sonra hızımı 50 Mbps'ye sabitlediler ve sorun çözüldü. Şimdi ise Netspeed'e geçiş yaptım ilk gün 100 Mbps'lik pakette 56 Mbps download hızı gördüm ama CRC hataları birikmeye başlayınca hızımı 50 Mbps'ye sabitlettim.

TurkNet kullanırken vadedilen hızı almak için arıza kaydı açmıştım. Telekom personeli arayıp sizin oraya 90 100 Mbps hız ulaşmaz zaten demişti. 50 Mbps idealdir demişti ama evin alt katına Türk Telekom interneti bağlandı ve şu an 90 95 Mbps hız veriyor. Bizim kata da 100 Mbps gelmesi için Netspeed'e hızı yükseltmeyi talep etsem bana da 90 95 Mbps hız gelir mi? (bu arada ev müstakil 2 katlı alt kat şirkete ait)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…