Netspeed İçin VDSL Modem Önerisi

DodemonX

Hectopat

Merhaba, Netspeed VDSL internet almayı düşünüyorum. Tarife olarak ise Hiper Extra 35 tercih edeceğim. Modemim olmadığı için onlar bana önerilen modem ''EVEREST VDSL V300 MODEM 4 PORTLU 2 ANTENLİ; 265 TL'dir.'' dediler. Ben firmanın vereceği modemi tercih etmeyeceğim. Sizlerden aşağıda bulunan modemlerden birini seçip önermenizi (sebebi ile) veya sizlerin önerebileceği bir modem rica ediyorum. Bütçem maximum 250-300 TL'dir. Kurulum ile ilgili veya uygulanacak çözümler verir iseniz modemi daha iyi verimli kullanmak açsından çok iyi olur.

TP-LINK TD-W9970 300Mbps Fiber Modem/Router,EWAN, VPN, Fiyatı
D-Link DSL-224 300Mbps 4 Port Kablosuz 2x2 Mimo Anten Fiyatı
Asus DSL-N16 300Mbps EWAN, VPN, Ebeveyn Kontrolü Fiyatı

Şu an ASUS DSL-N16 modeli aşırı revaçta ve pişman olan görmedim. Tavsiyem bu olur. Gerçi ben AC modellere yönelmeyi düşünüyorum ama bütçeyi aşar o modemler.

Bende Zte w300 tek antenli modem var idarelik. 1.6Mb ile indirme yapabiliyorum Asusu aldığım vakit fark hisseder miyim uzun zamandır bu adamı istiyordum aslında.

uzun zamandır bu adamı istiyordum aslında.
Hangi adamı? Modem mi demek istedin İnternet hızını yüceltmez bu modem sadece daha kaliteli bir çekim gücü sağlar. Yani mesela internetin 16mbit ise sana 2.4 MB ile indirme sağlamaz bu modem sana.

Hangi adamı? Modem mi demek istedin İnternet hızını yüceltmez bu modem sadece daha kaliteli bir çekim gücü sağlar. Yani mesela internetin 16mbit ise sana 2.4 MB ile indirme sağlamaz bu modem sana.

Evet modem olacaktı o telefondan otomatik düzeltme yapabiliyor Anladım benim için yeterli şimdilik o zaman bilgi için teşekkür ederim [emoji4]

Hemen orada yazıyor zaten. Nerede oturduğunuza bağlı. ''26 Aralık Çarşamba tarihinde mi teslim almak istiyorsunuz? 20 saat 5 dakika içinde sipariş verin ve alışverişi tamamlama adımında Ekspres Teslimat seçeneğini kullanın.''

Modem içime sinmedi. Neden bilmiyorum ama olumsuz yönleri olabilir. Başka modem önerilerine bakacağım.

DSL-N16 Kablosuz performansı iyi değil. Düzenli olarak kopma sorunu var. Firmware güncellemesi ile sorun çözülmedi. Bu sorunu 14 gün sonra tespit ettiğim için iade edemiyorum. Kısaca Recep Baltaş tavsiye etse bile pişmanlıktır. TP-Link modellerine göz atin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…