General olan adam Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 173 5 Ocak 2024 #11 EfoWars dedi: Bir sıkıntı olunca müşteri hizmetlerine başvurmalısın. Bu her hizmet için geçerli. Genişletmek için tıkla... Zaten yazdım bugun pek sanmıyorum düzelteceklerini bekleyelim.
EfoWars dedi: Bir sıkıntı olunca müşteri hizmetlerine başvurmalısın. Bu her hizmet için geçerli. Genişletmek için tıkla... Zaten yazdım bugun pek sanmıyorum düzelteceklerini bekleyelim.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 5 Ocak 2024 #12 General olan adam dedi: Zaten yazdım bugün pek sanmıyorum düzelteceklerini bekleyelim. Genişletmek için tıkla... Bence altyapın destekliyorsa TurkNet GigaFiber'e geç. İnternette infuencerlardan referans kodu bulup daha ucuza kullanabilirsin.
General olan adam dedi: Zaten yazdım bugün pek sanmıyorum düzelteceklerini bekleyelim. Genişletmek için tıkla... Bence altyapın destekliyorsa TurkNet GigaFiber'e geç. İnternette infuencerlardan referans kodu bulup daha ucuza kullanabilirsin.
Artoryus Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek boş adam 6 Ocak 2024 #13 General olan adam dedi: Zaten yazdım bugün pek sanmıyorum düzelteceklerini bekleyelim. Genişletmek için tıkla... İlgilenmiyorlar hocam altyapı çalışmasından sonra kalite yerlerde. 2 dakikada açan müşteri destek ekibi 35 dakikada açıp cevap vermeden kapatıyor. Umarım düzeltirler. 2 yıldır herkese tavsiye ettiğim firmadan soğudum.
General olan adam dedi: Zaten yazdım bugün pek sanmıyorum düzelteceklerini bekleyelim. Genişletmek için tıkla... İlgilenmiyorlar hocam altyapı çalışmasından sonra kalite yerlerde. 2 dakikada açan müşteri destek ekibi 35 dakikada açıp cevap vermeden kapatıyor. Umarım düzeltirler. 2 yıldır herkese tavsiye ettiğim firmadan soğudum.
General olan adam Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 173 6 Ocak 2024 #14 Şuan sorunum düzeldi arkadaşlar bakalım stabil devam edecek mi.