Netspeed internet bağlantısı sürekli kesiliyor

cenkerr

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi 31 Mayıs tarihinden beri internetim gün içinde kesiliyor. Modemdeki internet ışığı kırmızı oluyor ve bir süre öyle kalıyor daha sonra tekrar yeşile dönüyor. Sürekli bu döngü devam ediyor. Konuyla alakalı destek talebi oluşturdum ve beni arayıp destek talebini kapattıklarını onun yerine arıza talebi açtıklarını bunun da 1-4 iş gününde tamamlanacağını söylediler. Ama ben hala aynı sorunu yaşıyorum ve hala aradığımda ilgilendiğini söylüyorlar ama hiçbir gelişme yok. Modemi arayüzünden güncelledim. İnternet gidince modemi arayüzünden resetliyorum öyle olunca daha uzun süre kopma olmadan kullanabiliyorum genelde. Sizce sorun modemden kaynaklı olabilir mi? Modemim Tenda V12. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi akşamlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eve gelen kablolarda sorun olabilir. Aynı sorunu yaşadım. Arıza kaydı açıp evime gelen kabloları yenilemişlerdi TT ekibi ( Ben de Netspeed kullanıyorum. ). Yine gün aşırı kopmalar oluyor ama senin de dediğin gibi 10 15 dakikada bir kopma sorununu hallettiler.

Eve gelen kablolarda sorun olabilir. Aynı sorunu yaşadım. Arıza kaydı açıp evime gelen kabloları yenilemişlerdi TT ekibi ( Ben de Netspeed kullanıyorum. ). Yine gün aşırı kopmalar oluyor ama senin de dediğin gibi 10 15 dakikada bir kopma sorununu hallettiler.
Peki sizde de süreç bu kadar uzun sürmüş müydü? Araya bayram girdi diye sanıyorum ama yine de fazla yavaş davranıyorlar bence. Ne zaman arasam aynı cümleleri duymaktan sıkıldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı