Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 11 Yer Nordland 26 Aralık 2023 #1 Hız testinde sorun çıkmamasına rağmen internet sitelerine çok yavaş giriyor ve indirme hızım 100 KB/SN civarında oluyor. Bunun sebebi ne olabilir? VPN ve DNS kullanmıyorum. Bilgisayarım iyi. ISS: Netspeed.
Hız testinde sorun çıkmamasına rağmen internet sitelerine çok yavaş giriyor ve indirme hızım 100 KB/SN civarında oluyor. Bunun sebebi ne olabilir? VPN ve DNS kullanmıyorum. Bilgisayarım iyi. ISS: Netspeed.
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 26 Aralık 2023 #2 Bakım çalışması yapıp yükleme hızlarını yükselttiklerinden beri Netspeed'e sorun var.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 11 Yer Nordland 26 Aralık 2023 #3 cumalicbr dedi: Bakım çalışması yapıp yükleme hızlarını yükselttiklerinden beri Netspeed'e sorun var. Genişletmek için tıkla... Bakımdan sonra bu sıkıntıları yaşamaya başladım. yakında Gigafibere geçeceğim diye müşteri hizmetlerini aramakla uğraşmak istemiyorum.
cumalicbr dedi: Bakım çalışması yapıp yükleme hızlarını yükselttiklerinden beri Netspeed'e sorun var. Genişletmek için tıkla... Bakımdan sonra bu sıkıntıları yaşamaya başladım. yakında Gigafibere geçeceğim diye müşteri hizmetlerini aramakla uğraşmak istemiyorum.