Büyüyen Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 582 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 1300X, Nvidia GTX 1050Ti, 8gb RAM (Masaüstü) i5-1235U, Intel Irıs Xe, 16GB RAM (Laptop) Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #11 FastNN dedi: Modem kapat açla düzelmiyor maalesef benimki belki statik ip kullandığım içindir belki başka bişi. Genişletmek için tıkla... Aynı mıdır bilemem ama hocam ilk gittiğinde kapatıp açınca gelmiyor, 5-10dk beklemek lazım. Hiç kapatıp açmayınca hiç gelmiyor.
FastNN dedi: Modem kapat açla düzelmiyor maalesef benimki belki statik ip kullandığım içindir belki başka bişi. Genişletmek için tıkla... Aynı mıdır bilemem ama hocam ilk gittiğinde kapatıp açınca gelmiyor, 5-10dk beklemek lazım. Hiç kapatıp açmayınca hiç gelmiyor.
Maslany Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #12 Bende Millenicom'dan fiyatı artınca Netspeed'e geçtim. Bir senedir bir kere kesinti yaşamadım Millenicom'da. Netspeed'e ise beşinci günüm falan sekiz kere kesinti yaşadım. Bir anda net gidiyor iki üç dk sonra geliyor.
Bende Millenicom'dan fiyatı artınca Netspeed'e geçtim. Bir senedir bir kere kesinti yaşamadım Millenicom'da. Netspeed'e ise beşinci günüm falan sekiz kere kesinti yaşadım. Bir anda net gidiyor iki üç dk sonra geliyor.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #13 Bende Netspeed kullanıyorum ve stabilite olsun hız olsun hepsi çok iyi. 100 Mbps VDSL kullanıyorum.