Netspeed internet kopması

gokuwashere

Hectopat
Merhaba ben aylardır Netspeed kullanıyordum. Kopma sorunları başlayınca çözüm bulamadılar bende ISS değiştirmeye karar verdim. TurkNet'te şu an bir çözüm bulamadı, en son eve yerinde destek ekibi gelecekti oda gelmedi. Yılladır kopmadan sorunsuz kullandığım internetim ev tesisatı deyip çözüm bulunamıyor. Artık 10 dakikada bir kopma sorunu başladı ve hiç sabitlenmiyor.
Modemim Archer VR300.

En son modemden şüphelenmeye başladım ama yedek bir modem bulamadım.
(Her internet gidip geldiğinde değerler çok oynuyor, porttan gelen alabilecek maksimum hız dahil)

Aşağıya değerlerimi bıraktım.

Dosya Ekleri

• cats.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirme bölümündeki değerler olması gerektiği gibi değil. Sorununuz altyapı kaynaklı gibi görünüyor.

Kablo kaynaklı olabilir ben Netspeed kullanıyorum ilk gün kuruldu stabil olmayan bir internet vardı. 2-3 saat sonra internet tamamen koptu biraz uğraştılar daha sonra kablodan kaynaklı olduğunu anladılar. Kablo kıvrılmış gibi bir şey demişti gelen arkadaş evin girişindeki internet dolabında sorunu çözmüştü sanırım.

Kablo eklerini en son ne zaman yenilediniz.

Merhaba üst kattan alt kata taşındığımda elektrikçi bağlamıştı hem aşağıyı hem modeme gelen kabloyu.(5 ay oldu ve son 2 aydır problem yaşıyorum)

İndirme bölümündeki değerler olması gerektiği gibi değil. Sorununuz altyapı kaynaklı gibi görünüyor.

Eski bina olduğu için bakır kablo. Değiştirme durumu olsa sizce yeni bir kanaldan mı kablo çekilir? Yoksa duvardaki delikteki kabloyu değiştirme imkanları var mı? 1. kattayım en yakın benim kutuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…