Netspeed internet nakil işlemi

ExodiusS

Kilopat
Daha fazla  
İnternet taşıma, nakil yaptırmak için Netspeed başvurdum. Ama aktif olan Netspeed internet aboneliğim üstüne modem vermek istiyorlar. Bunu 'kampanya' adında müşteriye kiralıyorlar. Benim fiber destekleyen hali hazır'da modemim var. İnatla söylememe rağmen modemi vermeden olmaz diyorlar. Zaten nakil işlemi '300TL' üstüne modemi kiralamamı istiyorlar. Netspeed menmunum ama bu şekilde kullanıcıya zorlaması aşırı saçma. TurkNet geçesim var ama O'da sürekli diğer internet firmalarına göre zam uyguluyor. Sizce ne yapılmalı?

bende geçen ay iptal ettiydim netspeedi, bugün tekrar fatura kesmişler tam ücret. iptal etmesi sıkıntı netspeedi yok çıktı al, imzala, mail at sonra ara bizi işleme alak. turknette iptal etmeside kolay.

Nakil işlemi 300 TL mi? 2019 senesinde geçiş yapmıştım malum sıkıntılı firmadan. Tek kuruş almadılar. Sordum neden diye, dediler ki zaten port açılmış bir müşterisini yeni bir port açmayacağız bu yüzden ücret almıyoruz nakil ya da kurulum için. Bi' araştırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Euro Truck gibi oyunları TruckersMP gibi 3. parti yazılımla oynuyorsanız oyunda giriş sıkıntısı yaşıyorsunuz ve bu sadece Netspeed kullanıcılarında var. Neyse ki sorunu çözmüş olduğum bir makalem var. İhtiyacın olduğunda beni etiketleyebilirsin.

Nakil yaptıracağım evde fiber var zaten. Port sorunu vs yok ama buna rağmen sözde kampanya adında modemim olmasına rağmen yeni kullanıcı gibi prosedür uygulamaları aşırı saçma. Aynı şekilde bende IPVanish vpn ile arada truckermp oynuyorum. İlginç şekilde vpn'siz bağlantı sorunu yaşıyorum . Ayrıca başka internet servis sağlayıcısına geçesim yok açıkçası. Diğer bilindik ve geçebileceğim internet firmaları fiyatları aşırı dengesiz ve her 2 ay'da bir zam yapan firmalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…