Netspeed internette ara ara kopmalar yaşanıyor

atakanasik

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum şu: İnternet günde 9-10 defa kopuyor DSL + internet ışığı sönüyor ardından internet ışığı normale dönüyor. Netspeed'in servisiyle durumu görüştüm ve inatla problem modemde diyorlar. Modem ZyXEL T50b. Sizce problem nedendir ve modemdense modem önerisi yapabilir misiniz çok pahalı olmayan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem marka-model nedir?

Downstream:
Relative capacity occupation: 100%
Noise margin downstream: 14.1 dB.
Output Power upstream: 9.1 dbm.
Attenuation downstream: 9.0 dB.

Upstream:
Relative capacity occupation: 100%
Noise margin upstream: 17.1 dB.
Output Power downstream: 13.6 dbm.
Attenuation upstream: 13.7 dB.

ZyXEL T50-B ya saçma sapan bir yerdeymiş şimdi buldum.

Hat değerleriniz gayet güzel gözüküyor. Modemden mi değil midir bilmek pek mümkün değil başka modem denemeden. Direkt modem değiştirmek yerine garantisi varsa servise de verebilirsiniz çünkü modeminiz çok eski de değil.

Yok illa modem değiştireceğim derseniz Keenetic modellerini tavsiye ederim.

Hat değerleriniz gayet güzel gözüküyor. Modemden mi değil midir bilmek pek mümkün değil başka modem denemeden. Direkt modem değiştirmek yerine garantisi varsa servise de verebilirsiniz çünkü modeminiz çok eski de değil.

Yok illa modem değiştireceğim derseniz Keenetic modellerini tavsiye ederim.

Anladım çok teşekkürler. Firmware Update'i gecikmiş size hat değeri bakarken gördüm onu yaptım belki onunla ilgilidir diye umut edeceğim.

Anladım çok teşekkürler. Firmware Update'i gecikmiş size hat değeri bakarken gördüm onu yaptım belki onunla ilgilidir diye umut edeceğim.

ZyXEL vmg 3625 t-50B'ye güncelleme yapmayın bence. Stabilite olarak en sağlam sürümü 7.3co onu yükleyin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-01-13-17-05-725_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-01-13-17-05-725_com.android.chrome.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Geri
Yukarı