Az kaldı ucunda bende geçicem.Netspeed 2 haftayı aşkın süredir bu durumda ve ben artık düzeleceğini zannetmiyorum. 2 gün önce TurkNet'e geçiş yaptım ve gayet memnunum size de tavsiye ederim.
Az kaldı ucunda bende geçeceğim.
Ben de aynı sorunları yaşıyorum bu davet kodunu ben de kullanabilir miyim?Geçmekle en iyisi yaparsın demedi deme 3 kuruş az verip böyle hizmet almaktansa. Ben 3 ay kuralına rağmen 850₺ fazla ödemeyi göze alıp geçişimi yaptım. Davet kodumu kullanarak da 1 ay ücretsiz kullanabilirsin.
WDQ61GX13GAV
Ben de aynı sorunları yaşıyorum bu davet kodunu ben de kullanabilir miyim?
Teşekkürler. Ben yarın türknete başvurmayı düşünüyorum.Maalesef kod tek kullanımlık kim daha önce kullanırsa o faydalanabilir fakat kurulum yapıldığında yeni kod geliyor. İsterseniz başvurunuzu yapın o sırada arkadaşta düşünmüş olur yeni kodu da onunla paylaşırım bu süreçte.
Çok pardon ben kodu birisi kullanınca değişecek sanıyordum ama yeni kod da üretebiliyormuşum. Yavaş yavaş çözüyoruz TurknetiMaalesef kod tek kullanımlık kim daha önce kullanırsa o faydalanabilir fakat kurulum yapıldığında yeni kod geliyor. İsterseniz başvurunuzu yapın o sırada arkadaşta düşünmüş olur yeni kodu da onunla paylaşırım bu süreçte.
 Bu kodu kullanabilirsiniz.
 Bu kodu kullanabilirsiniz.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam ben kurtuldum darısı en kısa zamanda size inşallah.Teşekkürler. Ben yarın türknete başvurmayı düşünüyorum.
Teşekkürlerr hocam 10 mbps geliyor zaten benim eve öyle bir alt yapı varÇok pardon ben kodu birisi kullanınca değişecek sanıyordum ama yeni kod da üretebiliyormuşum. Yavaş yavaş çözüyoruz TurknetiBu kodu kullanabilirsiniz.
AUY36ND28FVF
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam ben kurtuldum darısı en kısa zamanda size inşallah.
Tamamdır hocam kodu ayarlarız sen dert etmeTeşekkürlerr hocam 10 mbps geliyor zaten benim eve öyle bir alt yapı varBir de netspeed sorunu eklenince iyice çekilmez oldu. Bu arada kodlar geçersiz olursa hortlatırım bi başlığı yarın

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.