Netspeed internette LoL ve Valorant'ta yüksek ping oluyor

valerion

Hectopat
Daha fazla  
Netspeed kullanıyorum bu geçenlerde yaşanan olaylardan önce sabit 18ms ile bu oyunları oynayabiliyordum ama şu an yavaş yavaş yükselip 57 de sabit kalıyor ping değerim. Bunun sebebi nedir? Testlerde her şey normal.

1751828063804.png

Netspeed 2 haftayı aşkın süredir bu durumda ve ben artık düzeleceğini zannetmiyorum. 2 gün önce TurkNet'e geçiş yaptım ve gayet memnunum size de tavsiye ederim.

Geçmekle en iyisi yaparsın demedi deme 3 kuruş az verip böyle hizmet almaktansa. Ben 3 ay kuralına rağmen 850₺ fazla ödemeyi göze alıp geçişimi yaptım. Davet kodumu kullanarak da 1 ay ücretsiz kullanabilirsin.

WDQ61GX13GAV
Ben de aynı sorunları yaşıyorum bu davet kodunu ben de kullanabilir miyim?

Ben de aynı sorunları yaşıyorum bu davet kodunu ben de kullanabilir miyim?

Maalesef kod tek kullanımlık kim daha önce kullanırsa o faydalanabilir fakat kurulum yapıldığında yeni kod geliyor. İsterseniz başvurunuzu yapın o sırada arkadaşta düşünmüş olur yeni kodu da onunla paylaşırım bu süreçte.

Maalesef kod tek kullanımlık kim daha önce kullanırsa o faydalanabilir fakat kurulum yapıldığında yeni kod geliyor. İsterseniz başvurunuzu yapın o sırada arkadaşta düşünmüş olur yeni kodu da onunla paylaşırım bu süreçte.
Teşekkürler. Ben yarın türknete başvurmayı düşünüyorum.

Çok pardon ben kodu birisi kullanınca değişecek sanıyordum ama yeni kod da üretebiliyormuşum. Yavaş yavaş çözüyoruz Turkneti 😂 Bu kodu kullanabilirsiniz.

AUY36ND28FVF

Teşekkürler. Ben yarın türknete başvurmayı düşünüyorum.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam ben kurtuldum darısı en kısa zamanda size inşallah.

Çok pardon ben kodu birisi kullanınca değişecek sanıyordum ama yeni kod da üretebiliyormuşum. Yavaş yavaş çözüyoruz Turkneti 😂 Bu kodu kullanabilirsiniz.

AUY36ND28FVF

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam ben kurtuldum darısı en kısa zamanda size inşallah.
Teşekkürlerr hocam 10 mbps geliyor zaten benim eve öyle bir alt yapı var :D Bir de netspeed sorunu eklenince iyice çekilmez oldu. Bu arada kodlar geçersiz olursa hortlatırım bi başlığı yarın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı