Netspeed internette sürekli kopma yaşanıyor

Seybır

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese. Öncelikle çok fazla sağlayıcı kullandım içinde kendi modemi olanlarda dahil kendi modemi olanlarda bu sıkıntıyı yaşamadım ama kendi Türk Telekom modemimi yeni bir modem olmasına rağmen bunu kullanırken normalde internet çekerken herhangi bir oyuna girdiğimde anında gidiyor. Sebebi nedir? Sağlayıcı Netspeed modem kaynaklı dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar herkese. Öncelikle çok fazla sağlayıcı kullandım içinde kendi modemi olanlarda dahil kendi modemi olanlarda bu sıkıntıyı yaşamadım ama kendi Türk Telekom modemimi yeni bir modem olmasına rağmen bunu kullanırken normalde internet çekerken herhangi bir oyuna girdiğimde anında gidiyor. Sebebi nedir? Sağlayıcı Netspeed modem kaynaklı dedi.

Bölgenizde hızlı değildir. Mesela.
A firması sizin bölgenizde altyapısı daha iyiyse daha hızlı olacaktır.
B firması sizin bölgenizde altyapısı daha kötüyse daha kötü olacaktır. Sizin bölgenizde altyapısı iyi olan bir sağlayıcı seçin.

Bölgenizde hızlı değildir. Mesela.
A firması sizin bölgenizde altyapısı daha iyiyse daha hızlı olacaktır.
B firması sizin bölgenizde altyapısı daha kötüyse daha kötü olacaktır. Sizin bölgenizde altyapısı iyi olan bir sağlayıcı seçin.

Hocam modem kaynaklı olduğu söylendi kesintilerin ve sıkıntı zaten herhangi bir oyuna giriş yaptığımda anında kesilmesi normal bir durum değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı