Netspeed ISS kesinti yaşatır mı?

ikiikiyedi

Decapat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi
TurkNet zamlarından sonra ISS'mi değiştirmek istiyorum. Netspeed kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok. Bugün bayağı bir araştırdım ekşide sürekli güzel yorumlar yazılmış 1 hafta içinde. Bazıları da iyi yorumların tek elden yazıldıklarını söyleyip kötülemiş, bana da mantıklı geldi çünkü çoğu 1 gün içinde yazılmış. Siz kullandınız mı veya bilginiz var mı? Muhtemelen hız konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ama kesinti yaşanır mı? Bir de evde 2 kişi yaşıyoruz ve çoğu zaman internet kullanılıyor. TurkNet'te hiç sorun yaşamadım aynı şekilde bunda da devam eder mi sizce?

Mayıs ayından itibaren kullanıyorum, genel olarak memnunum. Vodafone'den geçtiğim için ilaç gibi geldi. Bu zamana kadar 1-2 kesinti yaşadım o kadar. Hizmet kalitesi her yerde aynı değil tabii ki, onun için bende iyi olan sizde olmayabilir.

kesintinin sebebi neydi ve ne kadar sürmüştü

kesintinin sebebi neydi ve ne kadar sürmüştü
Bilmiyorum, 2 dakika falan sürmüştü. Wi-Fi işaretinde ünlem çıkmıştı, belki benden belki de onlardan kaynaklıydı bilemiyorum.

2020 sonunda geçtim yanlış hatırlamıyorsam NetSpeed'e, o günden bu yana bir problem yaşamadım. Altyapı zaten Türk Telekom evin tesisatı da direkt kutudan kablo çekili şu an 100mbit fiber kullanıyorum herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.

o pakette modem veriyorlar mı ?

o pakette modem veriyorlar mı ?
Evet ben 35Mbit VDSL kullanıyordum, fiber geldiğinde başvuru yaptım modemi getirip kurdu TT ekibi. Ancak evin içine fiber kabloyu kendim çektirdim apartmanın girişinden, farklı operatör olduğu için TT kendisi karışmıyor evin içine ki eğer evde fiber bağlantı varsa sorun yok zaten.

Fiber altyapılarda modemi TT veriyor ancak VDSL altyapı varsa modemi temin etmek kullanıcıya düşüyor.

Halihazırda Turknet kullandığınız için zaten değişen bir şey olmayacak çünkü sadece operatör değişecek. Numara taşımak gibi diyebiliriz. Eve kimse gelmez yani. Turknet'i iptal ettirip geçmeyin, Netspeed'e internetimi taşımak istiyorum diyin geçirir onlar.

İnternetinizden memnunsanız da değiştirmenin bir manası yok bu arada.

Müsaadenizle şuraya park ediyorum hocam ben de. TürkNet'in saçma zam ve sansür olaylarından sonra ISS arayışı içindeyim ben de.

Müsaadenizle şuraya park ediyorum hocam ben de. TürkNet'in saçma zam ve sansür olaylarından sonra ISS arayışı içindeyim ben de.
Netspeed bozmazsa eğer güzel firma gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…